Οθόνη

Το Huawei P30 Lite έρχεται με μια πολύ καλή οθόνη 6.15 ιντσών, ανάλυσης 1080×2312. Με αυτή την ανάλυση, σε αυτό το μέγεθος, παράγονται 415ppi που προσφέρουν πολύ μεγάλη ευκρίνεια στην εικόνα.

Η οθόνη παράγει πολύ ρεαλιστικά και ζωντανά χρώματα, που σπάνια συναντάμε σε συσκευές αυτής της κατηγορίας.

Οι γωνίες θέασης είναι επίσης εξαιρετικές, αφού δεν παρατηρήσαμε χρωματικές αλλοιώσεις ακόμα και σε ακραίες γωνίες. Μάλιστα η οθόνη είναι τόσο φωτεινή που δεν είχαμε προβλήματα ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου το μεσημέρι.

Μπορεί η οθόνη να μην είναι AMOLED, όπως κάποιες προτάσεις του ανταγωνισμού, όμως η οθόνη παραμένει εξαιρετική. Ειδικά σε αυτή την κατηγορία θα καλύψει απόλυτα τους υποψήφιους κατόχους της.

Ήχος

Στο κομμάτι του ήχου η συσκευή είναι ακριβώς εκεί που την τοποθετεί η κατηγορία της. Ο ήχος του είναι αρκετά δυνατός και πολύ καθαρός. Δεν παρατηρήσαμε ιδιαίτερη παραμόρφωση από το ηχείο του, που παρέχει καλά μπάσα και καθαρές ψιλές. Δεν είχαμε τριξίματα και άλλα προβλήματα.

Φυσικά όταν θελήσαμε το κάτι παραπάνω, η συσκευή μας το έδωσε μέσω της θύρας 3.5 mm jack που διαθέτει. Έτσι με τα ακουστικά μας πήραμε πολύ καλό αποτέλεσμα και πεντακάθαρο ήχο.

Κάμερα

Η Huawei έχει μπει δυναμικά στην μεσαία κατηγορία, σχετικά με τις κάμερες. Το P30 Lite συνεχίζει το καλό σερί της εταιρίας, με μια πολύ ικανή κάμερα με αισθητήρα 48MP. Η προεπιλεγμένη ανάλυση είναι τα 12MP, που όμως μας δίνει αρκετά καλύτερες φωτογραφίες, με το software της συσκευή να κάνει τα θαύματά του. Το παρόν δίνει και το ΑΙ στην κάμερα, αναγνωρίζοντας τα πλάνα μας και ρυθμίζοντας την κάμερα ανάλογα. Τα 48MP προσφέρουν επίσης 2Χ lossless ζουμ, όταν η ανάλυση έχει ρυθμιστεί στα 12MP, με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα, ειδικά σε συνθήκες καλού φωτισμού.

Ο 8MP αισθητήρας, που φέρει τον υπερευρυγώνιο φακό, μας δίνει αρκετά καλές λήψεις, όταν δεν μπορούμε να πάρα παραπίσω, όμως η χαμηλότερη ανάλυση των 8MP, δεν αρκεί για όλα τα δεδομένα, πράγμα που σημαίνει πως έχουμε μια μικρή μείωση στην λεπτομέρεια σε σχέση με τον μεγάλο αισθητήρα.

Κλείνοντας με τις πίσω κάμερες, ο αισθητήρας των 2MP (f/2.4) δεν τραβάει φωτογραφίες, όμως βοηθάει στον υπολογισμό του βάθους πεδίου. Έτσι θα έχουμε το bokeh εφέ στις φωτογραφίες που θέλουμε.

Η εμπρόσθια κάμερα των 24MP είναι αρκετή για να μας δώσει πολύ μεγάλη ευκρίνεια στις λήψεις μας, ενώ τα πηγαίνει αρκετά καλά και σε πιο χαμηλό φωτισμό.

Στο κομμάτι του βίντεο έχουμε ψηφιακή σταθεροποίηση μέσω του γυροσκοπίου, με αρκετά καλά αποτελέσματα όμως μόνο στα 30fps. Στα 60fps οι λήψεις δεν πρέπει να γίνονται εν κινήσει… Η ανάλυση είναι στα 1080p, ενώ θα θέλαμε το 4K, που με τόσο δυνατό chipset θα ήταν πραγματοποιήσιμο. Πιθανότατα δεν έχουμε την επιλογή καθώς ο υπερευρυγώνιος φακός δεν μπορεί να σηκώσει 4Κ.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.