Το Huawei P20 έρχεται στις 27 Μαρτίου σε μια επίσημη εκδήλωση παρουσίασης στο Παρίσι, αλλά χάρη στην TENAA, έχουμε τις πρώτες τελικές εικόνες του τηλεφώνου ένα μήνα νωρίτερα. Με κωδικό όνομα EML-TL00, το τηλέφωνο εμφανίστηκε και από τις τέσσερις πλευρές στον κινεζικό οργανισμό πιστοποίησης, αποκαλύπτοντας μια κάθετη τοποθέτηση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

Παρόλο που έχουμε ακούσει φήμες για τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, τελικά έχουμε μόνο δύο. Κάτω από αυτές υπάρχει το λέιζερ αυτόματης εστίασης και φυσικά το LED φλας. Το λογότυπο της Huawei ακολουθεί την ίδια γραμμή σχεδιασμού, υποδεικνύοντας ότι το τηλέφωνο έχει σχεδιαστεί για λήψη φωτογραφιών σε landscape.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε επίσης δύο μπροστινές κάμερες, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί πολύ κοντά μεταξύ τους, έτσι μια εγκοπή στο πάνω μέρος όπως αυτή του iPhone X εξακολουθεί να είναι σημαντικό σημείο συζήτησης που δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα.

Τέλος, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα παραμείνει κάτω από την οθόνη, όπως και στο Huawei P10, ενώ τα κουμπιά έντασης ήχου και τροφοδοσίας διατηρούν επίσης τη θέση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.