Εδώ και αρκετές μέρες έχουμε στα χέρια μας το Huawei P20, το οποίο έρχεται στα καταστήματα στα €699. Η τιμή είναι αρκετά καλή ώστε να μπορούμε να πούμε πως είναι στα επίπεδα του 2013!

Η συσκευή έρχεται με οθόνη 5.84 ίντσες, ανάλυσης 2280×1080, ενώ είναι τεχνολογίας IPS LCD. H Αναλογία της είναι 18.7:9 και η πυκνότητα σε pixels φτάνει τα 429ppi.

Στο εσωτερικό της συσκευής έχουμε το δυνατότερο chipset της εταιρίας, που δεν είναι άλλο από το HiSilicon Kirin 970. Από μνήμη έχουμε 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια 12πύρηνη Mali-G72.

Φωτογραφικά θα βρούμε διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με τον έναν αισθητήρα να είναι στα 12MP, πίσω από φακό διαφράγματος f/1.8 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, ενώ ο δεύτερος είναι στα 20MP, πίσω από φακό διαφράγματος f/1.6. Στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 24MP, με φακό διαφράγματος f/2.0.

Η μπαταρία της συσκευής είναι στις 3400mAh και η συσκευή διαθέτει ταχύτατο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτω από την οθόνη. Από λειτουργικό έχουμε Android 8.1, με το EMUI 8.1 για γραφικό περιβάλλον.

Ας δούμε την συσκευή πιο αναλυτικά.

Εμφάνιση

Το Huawei P20 έρχεται με σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν του Huawei P20 Pro, με βασική διαφορά στην κάμερα, που στο δεύτερο είναι τριπλή. Η κατασκευή της είναι από αλουμίνιο για το πλαίσιο και γυαλί για την πλάτη και την πρόσοψη. Το πάνω μέρος της οθόνης έχει notch, το οποίο μπορούμε να “κρύψουμε”, μέσα από τα μενού του κινητού. Η αίσθηση του τηλεφώνου στο χέρι είναι αρκετά premium και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον ανταγωνισμό του. Η συσκευή δεν είναι πλήρως αδιάβροχη, όμως σύμφωνα με την εταιρία είναι ανθεκτική σε πιτσιλιές και σκόνη, καθώς φέρει πιστοποίηση IP53. Στο σύνολό της η συσκευή μας άφησε ικανοποιημένου στο αισθητικό κομμάτι και πιστεύω πως θα ικανοποιήσει και εσάς.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.