Skip to content

To Huawei P11 αναμένεται να ανακοινωθεί στο MWC το Φεβρουάριο

Και να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

Δημήτρης Μιχαλακάκος
Δημήτρης Μιχαλακάκος
Κοινοποίηση:
To Huawei P11 αναμένεται να ανακοινωθεί στο MWC το Φεβρουάριο

Ένα tweet από τον Roland Quandt, αναφέρει πως ίσως δούμε τη συσκευή στο MWC. Η λογική λέει πως ο tipster θα επιβεβαιωθεί, καθώς στο αντίστοιχο event του 2017 ανακοινώθηκε το P10. Επίσης αναφέρει πως αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

Η συσκευή αναμένεται να έρθει με Leica-camera (των 40 MP!) με τριπλό φακό και 5x hybrid zoom και selfie shooter των 24 MP.  Στο μεταξύ περιμένουμε και το χριστουγεννιάτικο event της Huawei όπου μας έχει “υποσχεθεί” εντυπωσιακά νέα προϊόντα.

Πηγή: @rquandt

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Δημήτρης Μιχαλακάκος

Δημήτρης Μιχαλακάκος

Hello friend. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στη δημοσιογραφία σε γνωστό αθλητικό site το Φθινόπωρο του 2006 και από τότε δεν σταμάτησα ποτέ να γράφω. Τα τελευταία χρόνια συνδυάζω τις "αγάπες μου" και δηλώνω συντάκτης τεχνολογίας.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.