Πριν δύο μέρες είδαμε το Huawei P10 να διαρρέει μέσα από φωτογραφίες. Σήμερα έρχεται νέα φωτογραφία από το Weibo, που δείχνει το P10 και ίσως και το P10 Plus.

Η νέα φωτογραφία είναι διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη, αφού ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι στο πίσω μέρος, ενώ στην περασμένη τον βλέπαμε στην πρόσοψη της συσκευής. Σε σχέση με το P9, ο σαρωτής του Huawei P10 είναι διαφορετικός, αφού είναι στρογγυλός και όχι τετράγωνος.

huawei-p10-plus

Διαφορά βλέπουμε και διαφορετικό φλας σχεδιαστικά, που πλέον είναι στρογγυλό. Κατά τα άλλα σχεδιαστικά η συσκευή μοιάζει αρκετά με το P9. Φυσικά έχουμε και πάλι το Leica branding δίπλα στην κάμερα, όπως και στο P9 και η τοποθέτηση των καμερών είναι η ίδια.

Μαζί με το leak δεν έχουμε και χαρακτηριστικά, όμως μια συσκευή που ίσως είναι το P10, πέρασε από benchmark και μας αποκάλυψε μέρη της συσκευή. Έτσι έχουμε οθόνη 5.5 ίντσες (οπότε ίσως κοιτάμε το P10 Plus), με ανάλυση QHD. Στο εσωτερικό έχουμε τον HiSilicon Kirin 960, με 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Οι κάμερες του είναι 12MP στο πίσω μέρος και 8MP στην πρόσοψη. Η συσκευή φάνηκε πως τρέχει Andorid 7.0, με το EMUI για γραφικό περιβάλλον.

Καλό θα ήταν να ειμαστε επιφυλακτικοί με την εν λόγω διαρροή, καθώς έχει διαφορές με την προηγούμενη, οπότε δε γίνεται να ισχύουν και τα δύο. Σύντομα όμως θα έχουμε νέες πληροφορίες μέσα από διαρροές, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.