Τα Huawei P10 και P10 Plus ανακοινώθηκαν επίσημα και είναι πλέον οι νέες ναυαρχίδες της εταιρίας για το 2017. Οι δύο νέες συσκευές έχουν ανανεωμένο σχεδιασμό και ανανεωμένο σύστημα κάμερας, σε συνεργασία με την Leica.

Η εταιρία έδωσε πολύ βάση στον σχεδιασμό και στα χρώματα της συσκευής, κάτι που ανέλυσε πάρα πολύ κατά την ανακοίνωση. Έτσι θα βρούμε τις συσκευές σε Ceramic White, Dazzling Blue, Dazzling Gold, Graphite Black, Mystic Silver, Rose Gold και Greenery.

Στο θέμα της κάμερας, που η εταιρία έχει βάλει σαν πρωταρχικό σκοπό, έχουμε την νέα Leica Dual Camera 2.0. Οι δύο συσκευές έχουν διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με την μία να έχει έγχρωμο αισθητήρα στα 12MP και την δεύτερη ασπρόμαυρο αισθητήρα στα 20MP. Η κάμερα χρησιμοποιεί είτε κάθε αισθητήρα ξεχωριστά , είτε και τους δύο μαζί, ώστε να έχουμε καλύτερο έλεγχο στο βάθος πεδίου, συνδυάζοντας μάλιστα τις 2 φωτογραφίες για περισσότερη πληροφορία. Η συσκευή θα έχει δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ. Στην πρόσοψη θα βρούμε αισθητήρα 8MP, με φακό διαφράγματος f/1.9 και δυνατότητα λήψης 1080p βίντεο. Η εμπρόσθια κάμερα θα έχει λειτουργία Leica Selfies, που μέσω αλγορίθμου θα προσθέτει Bokeh effect, στις selfies μας, θολώνοντας το φόντο.

Στο εσωτερικών θα βρούμε τον γνωστό Kirin 960, που είδαμε και στο Huawei Mate 9. To Huawei P10 θα έρθει με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD, ενώ το P10 Plus θα έρθει με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο ή 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Στο θέμα της οθόνης το Huawei P10 θα έχει 5.1 ίντσες, IPS LCD οθόνη, με ανάλυση 1080p. Το Huawei P10 Plus έχει IPS LCD οθόνη 5.5 ιντσών, με ανάλυση QHD.

Τέλος το P10 θα έχει μπαταρία 3200mAh και το P10 Plus μπαταρία 3750mAh. Οι δύο συσκευές θα υποστηρίζουν Huawei Super Charge. Φυσικά θα έχουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και υποστήριξη 4.5G δικτύων, για ταχύτητες μέχρι 600Mbps.

Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην χώρα μας μέσα στον Μάρτιο. Το Huawei P10 θα έρθει στα €649, ενώ το Huaweo P10 Plus στα €799.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.