Επιδόσεις

Το Huawei P Smart 2019 έρχεται με τον Kirin 710 στο εσωτερικό του, ένα chipset που έχουμε συναντήσει και στο Huawei Mate 20 Lite. Μαζί του έχουμε και 3GB RAM, που φαίνονται αρκετά για απροβλημάτιστη λειτουργία. Από ταχύτητα η συσκευή φαίνεται να είναι σε πολύ καλά επίπεδα, χωρίς προβλήματα ή κολλήματα. Οι πολύ καλές επιδόσεις φαίνονται και στα benchmarks που η συσκευή τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά και μας δείχνει πως μπορεί να διαχειριστεί σχεδόν τα πάντα που θα της ρίξουμε. Ίσως όχι to Fortnite σε full high για τους gamers, όμως στο gaming γενικότερα τα πηγαίνει πολύ καλά.

Δείτε τα αποτελέσματα από τα benchmarks παρακάτω.

Αυτονομία

Για άλλη μια φορά η Huawei παραδίδει ιδιαίτερα στο θέμα αυτονομίας, με την συσκευή να διαθέτει μπαταρία 3400mAh, η οποία προσφέρει πολύ μεγάλη αυτονομία. Με αρκετά βαριά χρήση, η συσκευή θα σας βγάλει την μέρα σχετικά άνετα, ενώ με πιο χαλαρή χρήση, θα δούμε αρκετά παραπάνω.

Μάλιστα στο test μπαταρίας του PCMark η συσκευή σκόραρε 13 ώρες και 50 λεπτά, καταναλώνοντας το 80% της μπαταρίας, κάτι που είναι πολύ εντυπωσιακό. Μάλιστα μπορούμε να πούμε πως έχει μια από τις καλύτερες αυτονομίες που είδαμε για αυτό το έτος! Good job Huawei.

Συμπεράσματα

Το Huawei P Smart μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και όσο πιο πολύ το κρατούσαμε τόσο πιο πολύ το αγαπούσαμε. Μια συσκευή με πολύ καλή τιμή που όμως δεν μας απογοήτευσε κάπου.

Αρχικά είναι πανέμορφο, δεν ξέρω αν είναι το απίστευτο χρώμα του ή τα πολύ μικρά bezels του, όμως έχει κάτι που μας τράβηξε από την πρώτη στιγμή. Μετά ανοίξαμε την οθόνη, που είναι και αυτή πάρα πολύ καλή για την κατηγορία του και πολύ εντυπωσιακή. Ο ήχος αν και μονοφωνικός είναι αρκετά καλός και η κάμερα μια από τις καλύτερες της μεσαίας κατηγορίας και μία από τις δύο με AI σε τόσο φθηνή συσκευή. Οι επιδόσεις είναι πάρα πολύ δυνατές και κοιτάνε στα ίσια τον ανταγωνισμό που έρχεται με Snapdragon 660. Τέλος η αυτονομία του είναι πραγματικά τρομερή. Στα χρήματα που έρχεται επίσημα στην χώρα μας, δεν μπορούμε να βρούμε κάτι που να μας δυσαρέστησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.