Οθόνη

Το Huawei P Smart 2019 έρχεται με οθόνη 6.21 ιντσών, τεχνολογίας LTPS IPS LCD. Η ανάλυση της είναι 1080×2340, που παράγει 415ppi. Αυτό σημαίνει πως η ευκρίνεια είναι πολύ υψηλή. H οθόνη παρουσιάζει πολύ ρεαλιστικά χρώματα και καλό χρωματικό κορεσμό. Σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι μια από τις πιο καλές οθόνες που έχουμε συναντήσει.

rbsh

Οι γωνίες θέασης είναι πολύ καλές και δεν έχουμε χρωματικές αλλοιώσεις, ενώ ακόμα και σε μεσημεριανό ήλιο, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα θέασης. Λόγω του μεγάλου μεγέθους, η οθόνη είναι ιδανική για θέαση περιεχομένου, χωρίς όμως να γίνει τεράστια η συσκευή.

Ήχος

Στο θέμα ήχου η Huawei έχει κάνει καλή δουλειά, με ένα ηχείο στο κάτω μέρος της συσκευής, που προσφέρει αρκετά μεγάλη ένταση. Παρατηρήσαμε δυνατά μπάσα και καθαρές ψηλές. Το μεγάλο θετικό όμως είναι πως η συσκευή διατηρεί την 3.5mm θύρα των ακουστικών, κάτι που πάντα εκτιμούμε.

Κάμερα

Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη ήταν η κάμερα της συσκευής. Ο βασικός αισθητήρας είναι στα 13MP, ενώ ο δεύτερος των 2MP βοηθάει στον υπολογισμό του βάθους πεδίου. Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι πως η εφαρμογή της κάμερας διαθέτει AI, με την ανάλυση να μειώνεται στα 8MP όταν την ενεργοποιούμε, αλλά με πολύ καλά αποτελέσματα. Επίσης διαθέτει το διάσημο night mode της Huawei, που φαίνεται να δουλεύει αρκετά καλά.

Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε είναι πάρα πολύ καλές, αν και της βρήκαμε αρκετά φωτισμένες. Όμως τα χρώματα είναι πολύ ρεαλιστικά και ζωντανά και η αντίθεση είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Με την λειτουργία νυχτός, τα αποτελέσματα είναι αρκετά καλά, ακόμα και σε πολύ χαμηλό φωτισμό, κάτι που μας εξέπληξε ευχάριστα. Μην περιμένετε τα θαύματα που κάνει το Mate 20 Pro, όμως για μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8MP, με φακό σταθερής εστίασης, που όμως παράγει αρκετά καλές selfies, ενώ η συσκευή φροντίζει να κρατάει καλά φωτισμένο το πρόσωπό μας, ακόμα και όταν έχουμε τον ήλιο πίσω μας.

Περνώντας στο βίντεο, η πίσω κάμερα μπορεί να τραβήξει 1080p βίντεο στα 60fps, με αρκετά καλή ποιότητα και ωραία χρώματα.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.