Το Huawei P Smart 2019 είναι μια πολύ ικανή και ανταγωνιστική συσκευή και αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη την περίοδο των δοκιμών μας, αφήνοντάς μας πολύ θετικές εντυπώσεις.

Από την 1η Φεβρουαρίου όμως το P Smart 2019 θα είναι ακόμα πιο ελκυστικό, αφού η τιμή του θα πέσει στα €229, για τα καταστήματα των επίσημων συνεργατών της εταιρίας. Η προσφορά θα κρατήσει μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και αφορά την έκδοση των 64GB, σε οποιοδήποτε χρώμα.

Τι κάνει τόσο ξεχωριστό το Huawei P Smart 2019; Ξεκινάμε από την κάμερα, που είναι μια από τις καλύτερες που συναντήσαμε στην μεσαία κατηγορία. Αρχικά μας αρέσει πολύ το γεγονός πως φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στην μεσαία κατηγορία, βελτιώνοντας αισθητά τις φωτογραφίες μας. Συγκεκριμένα η λήψη με AI επιτρέπει στην συσκευή να αναγνωρίζει το θέμα μας και να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ανάλογα, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η κάμερα αναγνωρίζει σωστά τις περισσότερες σκηνές και οι φωτογραφίες που παράγονται είναι πολύ όμορφες και ζωντανές, κάτι που κάνει την συσκευή ιδανική για δημοσιεύσεις στα Social Media. Όμως η κάμερα δεν σταματάει εδώ, αφού είδαμε και λειτουργία νυχτός, παρόμοια με αυτή που συναντήσαμε στο Huawei Mate 20 Pro. Με αυτή τη λειτουργία η κάμερα τραβάει διαδοχικές φωτογραφίες σε διαφορετικά ISO και τις συνδυάζει. Το τελικό αποτέλεσμα έχει πολύ χαμηλότερο θόρυβο, περισσότερη λεπτομέρεια και φυσικά είναι καλύτερα φωτισμένο.

Η κάμερα όμως δεν είναι το μόνο που προσφέρει η συσκευή, καθώς έρχεται με τον πολύ ικανό Kirin 710. H οθόνη είναι στις 6.21 ίντσες και η μπαταρία στις 3400mAh. Στις δοκιμές μας η αυτονομία ήταν σε εξαιρετικά επίπεδα.

Η οθόνη της συσκευής είναι στις 6.21 ίντσες, τεχνολογίας IPS LCD και ανάλυσης FHD+. Το notch είναι πολύ μικρό και διακριτικό και σε αυτά τα χρήματα είναι μια από τις καλύτερες οθόνες που μπορείτε να βρείτε.

Η συσκευή έρχεται με Android 9.0 Pie, που σε αυτή την κατηγορία ακόμα και σήμερα θεωρείται πολυτέλεια.

Όλα αυτά από την πρώτη του μήνα θα μπορείτε να τα κάνετε δικά σας σας €229, με το Huawei P Smart 2019 να γίνεται μια από τις πιο value for money συσκευές τις αγοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.