Οι επεξεργαστές Kirin της Huawei θα παραμείνουν exclusive στα Huawei και Honor smartphones. Προηγουμένως είχε λεχθεί ότι η κινεζική εταιρεία θα ξεκινήσει να πουλά τους επεξεργαστές της και σε άλλες εταιρείες – κατασκευαστές, μέσω της σύναψης συνεργασιών, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί την Samsung.

Είναι γεγονός, πως οι επεξεργαστές Kirin δίνουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην Huawei, όσον αφορά το  optimizing των smartphones της. Είναι σε θέση, να προσαρμόζει τους επεξεργαστές της στις ανάγκες της αγοράς, ενώ μπορεί και να βελτιστοποιεί κατάλληλα το  EMUI Android Skin για αυτούς. Και αυτοί είναι οι λόγοι που η Huawei δεν θέλει να δώσει τους επεξεργαστές της και σε άλλους κατασκευαστές. Αξίζει να αναφέρουμε όμως, ότι δεν έρχονται όλα τα smartphones με επεξεργαστές Kirin. Ορισμένα low end μοντέλα, κάνουν το ντεμπούτο τους με chips της Mediatek και της Qualcomm.

Εκτός από τους επεξεργαστές, η εταιρεία αναφέρθηκε και στην εγκοπή, υποστηρίζοντας ότι το είχε σκεφθεί πριν από σχεδόν 4 χρόνια, ωστόσο αποφάσισε να συνεχίσει με το 16:9 ratio φοβούμενη μην αντιδράσει ο κόσμος, ενώ συμπληρώνει ότι δεν θα ξαναγίνουν τέτοια λάθη στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.