Skip to content

Huawei: Οι Αμερικανοί πολιτικοί θέλουν να καταστρέψουν την εταιρεία μας

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
Huawei: Οι Αμερικανοί πολιτικοί θέλουν να καταστρέψουν την εταιρεία μας

Ο ιδρυτής της Huawei,  Ren Zhengfei παραχώρησε σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία, για τους υπαλλήλους της Honor που αποχωρούν, λόγω της πώλησης της εταιρείας. Σύμφωνα με το Reuters, ο Ren Zhengfei κατηγόρησε ως αιτία της πώλησης τις αμερικανικές κυρώσεις, επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες δηλώσεις ότι βρίσκονται κάτω από απίστευτη πίεση από την αμερικανική κυβέρνηση. 

Μετά τις σοβαρές αμερικανικές κυρώσεις απέναντι στη Huawei, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι συγκεκριμένοι Αμερικανοί πολιτικοί θέλουν εξοντώσουν την εταιρεία μας, τονίζει η Huawei. Αν και η εταιρεία θα μπορούσε να διαχειριστεί τις δυσκολίες, δεν θέλησε να ρισκάρει τις θέσεις εργασίας εκατομμυρίων εργαζομένων. Μάλιστα, ο Zhengfei ενθάρρυνε το sub brand να γίνει ο ανταγωνιστής της Huawei μετά το διαζύγιο.

Πηγή: androidauthority.com

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.