Η Google αναμένεται να ανακοινώσει τις νέες Nexus συσκευές της σε μια εκδήλωση που έχει προγραμματίσεις για τις 29 Σεπτεμβρίου. Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία αυτή παίρνουμε μια σαφέστερη εικόνα για το τι να περιμένουμε από το νέο Huawei Nexus 6P (εάν οι τελευταίες φήμες είναι αληθινές) και η τελευταία φήμη ισχυρίζεται πως το επερχόμενο Huawei Nexus 6P θα έρθει με μια νέα επιλογή αποθηκευτικού χώρου.

huawei-nexus-01-570

Σύμφωνα με πηγές του Android Police, το Huawei Nexus 6P θα είναι το πρώτο Nexus που θα κυκλοφορήσει σε 128GB έκδοση. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι το Nexus 6P θα έρθει σε 32GB, 64GB και 128GB εκδόσεις, ενώ γράφει πως θα πρέπει να περιμένουμε $50-100 δολάρια διαφορά στην τιμή τους. Τέλος, αναφέρει πως είναι σχεδόν απίθανο να έχει δυνατότητα επέκτασης με microSD.

Η Google μαζί με το Huawei Nexus 6P αναμένεται να παρουσιάσει και το νέο LG Nexus 5X, το οποίο σύμφωνα με παλιότερες φήμες θα έρθει μόνο σε 16GB και 32GB εκδόσεις. Προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη εκδήλωση της Google για να επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω και ευτυχώς είμαστε μόνο μια βδομάδα μακριά από αυτήν.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ