Οι φήμες σχετικά με την πρώτη προσπάθεια της Huawei στο να κατασκευάσει ένα Nexus smartphone κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό και ο καθένας μπορεί να τις δει με τα renders και τα χαρακτηριστικά που διαρρέουν σχεδόν καθημερινά. Παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε αρκετά σίγουροι για το πότε θα γίνει επίσημη η μεγαλύτερη έκδοση των φετινών Nexus, έχουμε ήδη πάρει μια αρκετά καλή ιδέα για το πως θα μοιάζει.

Την εμφάνιση τους έκαναν σήμερα φωτογραφίες μιας διάφανης θήκης σιλικόνης που προορίζεται για το Huawei Nexus 6 από τον γνωστό @onleaks. Η θήκη αυτή δείχνει να επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό της συσκευής που είδαμε την περασμένη εβδομάδα. Υπάρχει μια κυκλική εγκοπή για τον φημολογούμενο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ φαίνεται πως στο πάνω μέρος έχει μια μικρή προεξοχή για την κάμερα.

Huawei-Nexus-leak-grouped-840x499

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Huawei Nexus, πιθανότατα να το δούμε με τον Snapdragon 810 στο εσωτερικό του, σε συνδυασμό με 3GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικό. Όλα αυτά θα βρίσκονται κάτω από μια QHD οθόνη 5,7 ιντσών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.