Όπως ήδη γνωρίζουμε, η νέα γενιά Nexus για το 2015 θα έρθει σε δύο διαφορετικά smartphones, ένα από την LG και ένα από την Huawei. Ο @OnLeaks φαίνεται πως τελευταία κρατάει μια καλή πορεία και για τις δύο επερχόμενες συσκευές και πρόσφατα δημοσίευσε κάποιες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους.

huawei-nexus-concpet-render

Μερικές μέρες αργότερα μοιράστηκε στο Twitter του, ένα βίντεο με render του LG Nexus 5 (2015) από το uSwitch, ενώ λίγες ώρες μετά δημοσίευσε και ένα με το Huawei Nexus 6 (2015). Στο βίντεο, το Nexus της Huawei φαίνεται να είναι από μέταλλο, ωστόσο τα υλικά και τα χρώματα είναι καθαρά έμπνευση του σχεδιαστή του βίντεο, καθώς το render έχει βασιστεί απλά σε σχεδιαγράμματα που στάλθηκαν σε κατασκευαστές θηκών. Έτσι, δεν είναι σίγουρο ότι το τελικό προϊόν θα είναι ακριβώς έτσι, αν και το μεταλλικό σώμα φαίνεται πολύ πιθανό.

Η συσκευή στο βίντεο φαίνεται επίσης να διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κέντρο του πίσω μέρους και η κάμερα του είναι τοποθετημένη στην πάνω αριστερή γωνία μαζί με διπλό LED Flash. Στο μπροστινό μέρος του, βλέπουμε συμμετρική σχεδίαση με στερεοφωνικά ηχεία.

Έχετε κατά νου, ως συνήθως, ότι παρά το ότι η πηγή είναι αρκετά έμπιστη, η τελική συσκευή μπορεί να καταλήξει ελαφρώς διαφορετική από αυτό το render.

Πηγή (1, 2) | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy Note 5: Πως τα πάει σε θέματα αυτονομίας;
Επόμενο άρθροiPhone 6s: Πέρασε από το Geekbench με τριπύρηνο και 2GB RAM
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ