Η Huawei πρόσφατα διέθεσε ένα νέο smartphone, το Huawei P30 Lite New Edition. Όπως θα ανέμενε κανείς από το όνομα, η συσκευή αποτελεί ένα ελαφρύ refresh του P30 Lite που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στις αρχές του 2019. Όσον αφορά την εξωτερική πλευρά, η συσκευή είναι παρόμοια σαν την 2019 έκδοση του Huawei P30 Lite. Έρχεται σε εκδόσεις Midnight Black, Pearl White, Peacock Blue και Breathing Crystal.

Η μόνη πραγματική διαφορά μεταξύ της New Edition όπως αποκαλείται και του παλαιότερου μοντέλου είναι η RAM και οι εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου. Η πιο συχνή έκδοση του P30 Lite έχει μόλις 4GB RAM, αλλά το νέο smartphone φέρνει 6GB. Επιπροσθέτως, ενώ το παλιό P30 Lite είχε 128GB storage, το New Edition έχει 256GB.

Σε όλες τις άλλες κατηγορίες, το Huawei p30 Lite New Edition είναι το ίδιο τηλέφωνο με αυτό που η εταιρεία είχε διαθέσει το 2019. Τόσο ως προς το design, τον επεξεργαστή, την ανάλυση οθόνης όσο και ως προς την κάμερα. Και το σημαντικότερο, το P30 Lite New Edition έχει Google apps.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο η Huawei λανσάρει το New Edition. Η πιστοποίηση της Google για τα Google Services είναι δεμένη με τους αριθμούς μοντέλου, κάτι που αποτελεί και τον λόγο για τον οποίο η εταιρεία μπορεί να κυκλοφορεί νέα smartphones με λίγο διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχουν Google Play. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 299 ευρώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.