Πέρυσι, η Huawei είχε διαθέσει το Mate X Pro, ένα laptop το οποίο είχε την καταλληλότερη μίξη επιδόσεων, φορητότητας, θυρών και πρωτίστως τη σωστή τιμή σε σχέση με οτιδήποτε άλλο μπορούσες να αγοράσεις. Το νέο Matebook X Pro, ανακοινώθηκε σήμερα επισήμως και θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2019. Έχει και πάλι το ίδιο design, τον ίδιο αριθμό θυρών. Θα συναντήσεις όμως έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή, μια πιο αναβαθμισμένη κάρτα γραφικών και θύρα Thunderbolt 3, ενώ οι αποθηκευτικές επιλογές φθάνουν ως τα 1TB.

Μαζί με το MateBook X Pro, η Huawei ανακοίνωσε και το Matebook 14, ένα πιο low end μοντέλο, που διαθέτει το ίδιο design αλλά συμβιβάζεται με λίγο μικρότερη ανάλυση όσον αφορά την οθόνη. Φέρει οθόνη 13.9 ιντσών, edge-to-edge 3000 x 2000 pixel touchscreen; full size keyboard, fingerprint scanner ενσωματωμένο στο power button.

Οι δυο θύρες USB-C και η μια USB-A παραμένουν, αν και η Thunderbolt θύρα έχει αναβαθμιστεί και μπορεί να χειριστεί πλέον εξωτερικές GPUs όπως η RTX2080 της Nvidia. Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε επεξεργαστές Core i5-8265U ή  Core i7-8565U, που είναι κατά 10% πιο γρήγοροι από την προηγούμενη φορά. Το X Pro περιλαμβάνει 8/16GB RAM και μεταξύ 256-1TB αποθηκευτικό χώρο. Η Core i7 έκδοση έρχεται με MX250 ξεχωριστά γραφικά.

Από την μεριά του το Matebook 14 έρχεται με μια οθόνη 14-inch, 2160 x 1440 και λίγο μεγαλύτερο σώμα. Φέρει τις ίδιες επιλογές επεξεργαστών και GPU με το X PRO, αν και η κορυφαία έκδοση περιορίζεται στα 512GB storage. Η Huawei αναφέρει ότι η μπαταρία των 57.4Wh είναι κατάλληλη για 15 ώρες video playback ή 10.5 ώρες web browsing.

Και τα δυο μοντέλα, έχουν το νέο λογισμικό της Huawei που αποκαλείται Huawei Share  και που καθιστά ευκολότερη την μεταφορά φωτογραφιών μεταξύ ενός Huawei smartphones και laptop. Η Huawei τονίζει ότι μπορεί να μεταφέρει δεδομένα με ταχύτητες ως 30Mbps και το feature ενεργοποιείται με το NFC chip, τόσο στο laptop όσο και στο τηλέφωνο. Μοιάζει αρκετά με το AirDrop feature. Τα MateBook X Pro και MateBook 14 θα είναι διαθέσιμα στις διεθνείς αγορές και αργότερα και στις ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.