Η Huawei συνεχίζει να γράφει ιστορία. Μόλις η εταιρεία ανακοίνωσε επερχόμενο event στο οποίο θα παρουσιάσει το Huawei MatePad Pro των 11 ιντσών για το 2024. To event θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου, αλλά ας ρίξουμε μία ματιά σε όσα μάθαμε ότι θα κάνουν ξεχωριστό αυτό το tablet.

Σύμφωνα με την κινέζικη κατασκευάστρια, το MatePad Pro 11 του 2024 θα είναι το πρώτο tablet στον κόσμο που υποστηρίζει δορυφορική επικοινωνία. Προφανώς, όπως και με τα smartphones της εταιρείας, αυτή η δυνατότητα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τη Beidou.

Η Huawei ισχυρίζεται ότι η δορυφορική επικοινωνία κατέστη δυνατή χωρίς την προσθήκη επιπλέον κεραιών στο MatePad Pro 11 ιντσών του 2024. Αντιθέτως, η εταιρεία βασίστηκε σε εξελιγμένες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων αλγορίθμων, πρωτοκόλλων επικοινωνίας, και άλλων βελτιστοποιήσεων στα συστήματα επικοινωνίας του tablet.

Περισσότερα για τη συσκευή θα μάθουμε από πιθανά teasers που θα δημοσιεύσει η εταιρεία έως τις 28 Νοεμβρίου, διαφορετικά θα σας μεταφέρουμε τα πάντα από το επερχόμενο event τη στιγμή της παρουσίασης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.