Η Huawei μόλις αποκάλυψε επίσημα μια νέα 2-σε-1 συσκευή, το MateBook. Το νέο υβριδικό laptop της εταιρείας είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και αυτό σίγουρα είναι κάτι που το κάνει να φαίνεται πολύ premium. Η εταιρεία όμως δεν εστίασε μόνο στην εμφάνιση του, αλλά και στα χαρακτηριστικά του.

huawei-matebook

Το Huawei MateBook έρχεται με οθόνη 12″ τεχνολογίας LCD με ανάλυση 2160×1440 και 216 ppi πυκνότητα. Η Huawei είναι υπερήφανη για τα λεπτά του bezel αφού έχει 84% αναλογία σώματος-οθόνης. Στο εσωτερικό του βρίσκεται τοποθετημένος ένας Intel Core M 6ης γενιάς και τρέχει Windows 10.

Το MateBook διαθέτει επίσης δύο ηχεία με ήχο Dolby και η μπαταρία του είναι στα 4430mAh. Αυτό του δίνει 9 ώρες αυτονομία για εργασίες γραφείου ή αναπαραγωγής βίντεο.

huawei-matebook-press-shots-8-1

Αν και η τιμή του Huawei MateBook ξεκινά από τα € 799, για την τιμή μπορείτε να πάρετε ένα πληκτρολόγιο με επικάλυψη δέρματος. Είναι κατασκευασμένο από “φιλικό προς το περιβάλλον” δέρμα (κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι γνήσιο) και τα πλήκτρα έχουν οπίσθιο φωτισμό.

Η Huawei προσφέρει επίσης αρκετά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων του MatePen και του MateDock. Το MatePen είναι μια γραφίδα με hardware κουμπιά χειρισμού και δείκτη λέιζερ. Στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει με τιμή € 69.

huawei-matebook-press-shots-8-1

Όσο για το MateDock, η τιμή του είναι στα €99 και προσφέρει USB-A, USB-C, micro USB, Ethernet και μια μπαταρία στην συσκευή.

huawei-matebook-press-shots-6-1

Το πιο ακριβό MateBook θα έχει επεξεργαστή Intel Core M7, 8GB RAM και 512GB SSD και θα κοστίζει €1.699.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.