Αυτονομία

Το Matebook 13 έρχεται με μια μπαταρία αισθητά μικρότερη από αυτές των D14 και D15, φτάνοντας τις 41.8Wh. Η μικρότερη μπαταρία σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης, μας δίνουν μικρότερη αυτονομία σε σχέση με τα μικρότερα μοντέλα, όμως δεν είναι απογοητευτική.

Συγκεκριμένα καταφέραμε να κάνουμε αναπαραγωγή βίντεο από local αρχείο για λίγο πάνω από 7 ώρες, με τον φωτισμό στο αυτόματο και μέτριο περιβάλλοντα φωτισμό.

Εκεί που όμως η συσκευή διαπρέπει είναι στις ταχύτητες φόρτισης, που με τον φορτιστή των 65W, καταφέρνει να φορτίσει το 50% της μπαταρίας σε 30 μόλις λεπτά.

Η θύρα φόρτισης είναι συμβατή και με τον φορτιστή του κινητού μας, αρκεί αυτός να είναι USB-C, ενώ μπορούμε να δώσουμε και ρεύμα από powerbank, κάτι που είναι απίστευτα βολικό για όταν είμαστε εκτός γραφείου ή σπιτιού.

Συμπεράσματα

Το Huawei Matebook 13 έρχεται να συνεχίσει την σειρά Matebook D με τον καλύτερο τρόπο και με αναβαθμίσεις στα σημεία. Ξεκινάει από τον πολύ δυνατό σχεδιασμό και την πολύ ποιοτική οθόνη, που θα χρειαζόταν λίγη παραπάνω φωτεινότητα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, όμως δεν παύει να είναι πολύ ποιοτικό panel.

Ο ήχος είναι εξαιρετικός και οι επιδόσεις αυτές που αρμόζουν σε ένα laptop της κατηγορίας του.

Αυτό που είναι όμως εντυπωσιακό είναι ο τρόπος που συνεργάζεται με τα κινητά της εταιρίας, ενώ παράλληλα αξιοποιεί την εμπειρία της εταιρίας στην φόρτιση, με τρομερές ταχύτητες, αλλά και εναλλακτικούς τρόπους φόρτισης.

Το σίγουρο είναι πως θα το ερωτευτείτε από την πρώτη ματιά και αν ζητάτε μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης και πιο μαζεμένο σχεδιασμό, τότε αξίζει να το προτιμήσετε έναντι του D14. Αν πάλι αυτά δεν σας ενδιαφέρουν και τόσο, τότε το D14 παραμένει ακόμα μια από τις πιο καλές επιλογές στην αγορά laptop.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.