Το Huawei Mate Xs μόλις ανακοινώθηκε επίσημα και είναι μια βελτιωμένη έκδοση του περσινού Huawei Mate X, που όμως θα έρθει και επίσημα στην χώρα μας. Η συσκευή έρθει με κόστος άνω των €2000, όμως μένει να μάθουμε και την επίσημη τιμή που θα το δούμε στην χώρα μας.

Η οθόνη, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, διπλώνει προς τα έξω, κάτι που επιτρέπει την χρήση του, χωρίς να χρειάζεται να ξεδιπλώσουμε την συσκευή, αφού μας προσφέρει μια οθόνη 6.6 ιντσών, ακόμη και όταν είναι διπλωμένο. Όταν η συσκευή ξεδιπλώνεται, μας δίνει μας εντυπωσιακή οθόνη 8 ιντσών, μετατρέποντας το smartphone μας, σε tablet!

Η τεχνολογία της οθόνης είναι foldable OLED και η ανάλυση της όταν είναι ξεδιπλωμένη είναι 2200×2480, κάτι που παράγει 414 ppi πυκνότητα σε pixels. Η οθόνη έχει εκπληκτικά χρώματα, πολύ ρεαλιστικά και οι γωνίες θέασης είναι άριστες.

Κατασκευαστικά η συσκευή είναι από αλουμίνιο για το πλαίσιο και την πλάτη, ενώ η οθόνη, λόγω της τεχνολογίας του είναι κατασκευασμένη από εύκαμπτο πλαστικό.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον πολύ ικανό Kirin 990, που έρχεται με 5G μόντεμ, ώστε να υποστηρίζει τα σύγχρονα δίκτυα. Από μνήμη έχουμε 8GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης με Nano Memory, ώστε να μπορούμε να περάσουμε όλα τα αρχεία μας και να μην παρουσιαστεί πρόβλημα με τον χώρο.

Στο κομμάτι της φωτογραφίας έχουμε 4 κάμερες συνολικά, με την βασική να είναι στα 40MP, πίσω από φακό διαφράγματος f/1.8. Δίπλα του θα βρούμε αισθητήρα 16MP, πίσω από υπερευρυγώνιο φακό διαφράγματος f/2.2, ενώ έχουμε και έναν τηλεφακό διαφράγματος f/2.4 μπροστά από αισθητήρα 8MP. Ο τελευταίος προσφέρει 3Χ οπτικό ζουμ και 30Χ hybrid zoom. Φυσικά ο τελευταίος έρχεται με OIS και AIS για σταθεροποίηση, ενώ το μέγιστο ISO φτάνει τα 204.800! Η τελευταία κάμερα είναι μια 3D Sensing Camera, ώστε να χαρτογραφεί το πλάνο μας και να υπολογίζει άριστα το βάθος πεδίου. Εμπρόσθια κάμερα δεν θα χρειαστείτε, αφού η συσκευή με τον τρόπο που διπλώνει, μας δίνει την δυνατότητα να τραβήξουμε selfies από τις βασικές κάμερες, που είναι σαφώς ανώτερες.

Η συσκευή έρχεται με μπαταρία 4500mAh, μέσα από δύο μπαταρία που φορτίζουν ταχύτατα στα 55W. Έρχεται με το Android 10 για λειτουργικό, με το EMUI 10 για γραφικό περιβάλλον, χωρίς Google Services, αλλά με τα ολοκαίνουρια Huawei Mobile Services.

Στις επόμενες ώρες, υπάρχει το ενδεχόμενο να το έχουμε στα χέρια μας, οπότε μείνετε συντονισμένοι, για να γνωρίσουμε παρέα την συσκευή, πιο αναλυτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.