Η Huawei ανακοινώνει σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο το Huawei Mate Xs 2 σε ειδικό event  που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη αυτή τη στιγμή και στην οποία παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα εξαιρετικά Huawei Matebook D16. Πρόκειται για ένα μικρό θαύμα στο χώρο των αναδιπλούμενων smartphone, το οποίο επιδιορθώνει πολλά από τα βασικά προβλήματα των ανταγωνιστών. Αρχικά, το βασικότερο, λέει αντίο στα σημάδια της αναδίπλωσης. καθώς εξοπλίζεται με οθόνη που διπλώνει προς τα έξω, χάρη στο Double-rotating Falcon Wing Hinge.

Η Huawei χρησιμοποιεί έναν εξαιρετικά ελαφρύ, υψηλής αντοχής χάλυβα που ανέπτυξε η ίδια για τον μεντεσέ για να παρέχει στιβαρότητα, χωρίς όμως να προσθέτει υπερβολικό βάρος και ενσωμάτωσε μια οθόνη που μπορεί να απορροφήσει καλύτερα τους κραδασμούς για να βελτιώσει την ευελιξία και την αντοχή του τηλεφώνου στις πτώσεις.  Παράλληλα, χρησιμοποίησαν ελαφρύ υλικά σε όλο το εύρος της κατασκευής της συσκευής, κάνοντάς το ένα από τα ελαφρότερα αναδιπλούμενα smartphones της αγοράς.

Κάτι τέτοιο, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας συσκευής με πάχος, μόλις 5.4 mm, ενώ αυτό αγγίζει τα 11.1 mm όταν διπλώνεται. Το βάρος φθάνει τα 255 γραμμάρια. Η True-Chroma Foldable Display έχει μέγεθος 7.8 ίντσες και ανάλυση 2480 x 2200 pixels (8:7.1 ratio). Το refresh rate αγγίζει τα 120Hz, και το touch sampling rate τα 240Hz.

Όταν η συσκευή διπλώνεται η οθόνη φθάνει τις 6.5 ίντσες και η ανάλυση τα 2,480 x 1,176 pixels (19:9 ratio). Μάλιστα, η οθόνη μειώνει σημαντικά την αντανάκλαση κάτω από το έντονο φως του ηλίου για τη βελτίωση της διαδικασίας ανάγνωσης.

Το Huawei Mate Xs 2 έχει τριπλό σύστημα κάμερας. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει μια των 50MP True-Chroma wide-angle, μια των 13MP ultra wide angle και μια των 8MP telephoto. Εξοπλίζεται με αυτό που η Huawei αποκαλεί ως  True Chroma Camera System  για βελτιωμένη καθαρότητα και ακρίβεια χρώματος κατά τις φωτογραφίες σας. Το σύστημα φέρει επίσης HUAWEI XD Fusion Pro True-Chroma Image Engine, ένα 10-Channel Multi-Spectrum Sensor και φυσικά έχει δεχθεί colour calibration περισσότερων από 2000 χρώματα στο πλήρες P3 colour gamut.

Διαθέτει 66w fast charging που φορτίζει τη μπαταρία των 4.600 mAh στο 90% σε μόλις 30 λεπτά. H Huawei αναφέρει σχετικά:

Η παρουσίαση του ολοκαίνουριου αναδιπλούμενου, πανάλαφρου και εξαιρετικά λεπτού smartphone HUAWEI Mate Xs 2, αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της Huawei καθώς με το νέο αυτό προϊόν, η εταιρεία κατέχει πλέον το πιο πλήρες χαρτοφυλάκιο αναδιπλούμενων smartphones. Όταν ξεδιπλωθεί, η οθόνη του Mate Xs 2 γίνεται επίπεδη και λεία, σαν καθρέφτης, προσφέροντας στους χρήστες μια καθηλωτική αναδιπλούμενη εμπειρία, ιδανική τόσο για ψυχαγωγία όσο και για εργασία.

Το smartphone είναι επίσης εξοπλισμένο και με άλλες κορυφαίες λειτουργίες, όπως την κάμερα True-Chroma 50MP που υποστηρίζει HUAWEI XD Optics, απογειώνοντας σε άλλο επίπεδο τη φωτογραφία από κινητό. Η νέα συσκευή βάζει τέλος και σε όποιες ανησυχίες μπορεί να υπάρχουν για την αξιόπιστη μπαταρία στα αναδιπλούμενα smartphone, αφού διαθέτει μπαταρία 4600 mAh, με 66W HUAWEI SuperCharge για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση εν κινήσει.

To Huawei Mate Xs 2 θα κυκλοφορήσει στα 1999 ευρώ για την έκδοση με τα 8GB/512GB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.