Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, καθώς μπορέσαμε να έλθουμε σε πιο κοντινή επαφή με το αναδιπλούμενο smartphone της Huawei. Και ας είμαστε ειλικρινείς. Η εμπειρία που μας άφησε είναι άριστη. Έπος, δεν βρίσκουμε έναν όρο για να χαρακτηρίσουμε αυτό που κατάφερε η Huawei με το αναδιπλούμενο smartphone της. Το Huawei Mate X έχει μια 8-inch wraparound OLED display, είναι συμβατό με δίκτυα 5G και περιλαμβάνει τον Kirin 980.

Η μονή OLED οθόνη του Huawei Mate X επιτελεί βασικά τρεις ρόλους. Όταν η συσκευή είναι διπλωμένη, στη πράξη έχεις ένα dual screen smartphone, με τη δευτερεύουσα οθόνη στο πίσω μέρος να σου επιτρέπει τη λήψη selfie φωτογραφιών με την κύρια κάμερα, ή να διαμοιραστείς τι βρίσκεται στη μια οθόνη, με ένα άτομο στην άλλη πλευρά. Ανοίγοντας το Huawei Mate X, έχουμε ένα tablet το οποίο περιλαμβάνει πολύ μικρά bezel στις τρεις πλευρές του. Στη μια από τις πλευρές, έχουμε ένα section στο οποίο στεγάζονται οι τρεις κάμερες, το flash, και ένα push-button το οποίο ασφαλίζει το αναδιπλούμενο tablet σε κλειστή θέση. Ακόμη και όταν είναι διπλωμένο, το Huawei Mate X έχει μόλις 11mm πάχος.

Όσον αφορά την λειτουργικότητα της συσκευής, αυτές είναι όλες οι οθόνες που σου προσφέρει το smartphone:

  • 6.6-inch (19.5:9 aspect ratio, 2480 x 1148 resolution) κύρια οθόνη, όταν είναι διπλωμένο.
  • 6.4-inch (25:9, 2480 x 892) οπίσθια οθόνη, όταν είναι διπλωμένο.
  • 8-inch (8:7.1, 2480 x 2200) κύρια οθόνη, όταν δεν είναι διπλωμένο.

Ποιες είναι όμως οι επιδόσεις της κάμερας; Δυστυχώς σε αυτό δεν έχουμε απάντηση γιατί απλά δεν γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά. Φέρει βέβαια το Leica branding με την Huawei να επισημαίνει ότι οι επιδόσεις θα είναι αντίστοιχες με αυτές της κάμερας του Huawei Mate 20 Pro.

Όσον αφορά το εσωτερικό hardware να τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Στην καρδιά του αναδιπλούμενου smartphone θα βρίσκεται το kirin 980, ενώ μαζί με αυτό το chip θα τοποθετηθεί και το Balong 5000 5G modem. Υπάρχει μπαταρία 4.500 mAh, που συνοδεύεται με μια πιο αναβαθμισμένη έκδοση του Huawei SuperCharge των 55W και θα φορτίζει στο 85% σε μόλις 30 λεπτά. Η τιμή του Huawei Mate X διαμορφώνεται στα 2.299 με 8GB RAM και 512GB storage.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.