Τα Huawei Mate 9 και Huawei Mate 9 Porsche Design ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες και έχουν στο εσωτερικό τους τον Kirin 960, ενώ η οθόνη τους είναι AMOLED. Οι δύο συσκευές έχουν φωτογραφικό σύστημα από την Leica για δυνατές επιδόσεις στην τομέα της φωτογραφίας.

huawei-mate-9-pro-2

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση των δύο συσκευών, η εταιρία υποσχέθηκε πως θα δούμε άλλο ένα Huawei Mate 9 σύντομα και αυτή η μέρα έφτασε. Ο λόγος για το Huawei Mate 9 Pro, που ανακοινώθηκε επίσημα.

Σε ειδική εκδήλωση στην Κίνα, η εταιρία αποκάλυψε την νέα συσκευή, δίπλα στα “αδερφάκια” του. Είναι ακριβώς ότι είχε διαρρεύσει μέχρι στιγμής από την συσκευή, δηλαδή μια συσκευή σαν το Porsche Design, χωρίς όμως την premium τιμή.

huawei-mate-9-pro-1

Το Mate 9 Pro έχει οθόνη 5.5 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση Quad HD. Στο εσωτερικό του έχει τον Kirin 960, που είναι ιδιαίτερα δυνατός. Από μνήμη θα έχουμε εκδόσεις με 4GB ή 6GB RAM. Φυσικά έχουμε την διπλή κάμερα της Leica και εδώ, ενώ στην πρόσοψη θα βρούμε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, σαν αυτόν του Porsche Design.

huawei-mate-9-pro-3

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενημέρωση αν θα έχουμε επιλογή υβριδικό Dual-SIM/microSD, αλλά είναι πολύ πιθανό η εταιρία να ακολουθήσει την πεπατημένη και να το δούμε.

huawei-mate-9-pro-4

Τιμολογιακά η συσκευή θα έρθει στα $686 για την έκδοση των 4G RAM/64GB ROM, ενώ η έκδοση των 6GB RAM/128GB ROM θα έρθει στα $775. Οι τιμές είναι κατά $110 ακριβότερες από το απλό Huawei Mate 9.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λεπτομέρειες για την ημερομηνία κυκλοφορίας και την διαθεσιμότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ