Η Huawei, πρωτοπόρος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων, στο πλαίσιο της επίσημης παγκόσμιας παρουσίασης ενός νέου smartphone, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Μόναχο, σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να το δείτε πρώτοι, μέσα από μια συναρπαστική διαδικασία αποκάλυψης, που θα μεταδοθεί ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

unboxing-challenge

Συγκεκριμένα, στην επίσημη παρουσίαση του νέου τηλεφώνου θα παρευρεθούν δυο πολύ γνωστοί στην παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα Tech Enthusiasts, οι Adam Matthews (MrThaiBox123) και Arun Maini (MrWhoseTheBoss), οι οποίοι αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της, στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) θα διαγωνιστούν για το ποιος θα καταφέρει να ξεκλειδώσει πρώτος τη βαλίτσα που περιέχει το νέο κινητό.  Οι ενέργειες των δυο διαγωνιζόμενων, οι οποίοι θα βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια και θα προβάλλονται παράλληλα σε ζωντανή μετάδοση μέσω Twitter Periscope, καλούνται να λύσουν τους γρίφους που θα τους οδηγήσουν στο ξεκλείδωμα της βαλίτσας και την αποκάλυψη του κινητού. Επιπλέον, οι πιο αποφασισμένοι από εσάς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά, βοηθώντας τους δυο συμμετέχοντες στην επίλυση των γρίφων, μέσα από τα προσωπικά τους κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου μια ώρα (17:00 – 18:00 |ώρα Ελλάδας), ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση θα είναι διαθέσιμο για προβολή ένα σχετικό βίντεο.

Δείτε την ανακοίνωση του Huawei Mate 9 παρακάτω

https://www.youtube.com/watch?v=xM1Qtz3HuhE

 

Ακολουθούν οι εναλλακτικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε  να συμμετάσχετε σε αυτή την ενδιαφέρουσα διαδικασία:

Huawei Smartphones:

https://twitter.com/HuaweiPhones

https://www.facebook.com/HuaweiSmartphones/

https://www.instagram.com/huaweismartphones/

 

Adam Matthews (MrThaiBox123)

https://twitter.com/mrthaibox123

http://www.facebook.com/MrThaiBox123

https://www.youtube.com/user/MrThaibox123

https://www.instagram.com/mrthaibox123/

 

Arun Maini (MrWhoseTheBoss)

https://twitter.com/Mrwhosetheboss

https://www.youtube.com/user/Mrwhosetheboss

https://www.facebook.com/mrwhosetheboss?_rdr=p

https://www.instagram.com/mrwhosetheboss/

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.