Η Huawei δημοσίευσε ένα νέο teaser και δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι έχει προγραμματίσει, καθώς το Huawei Mate 8 φαίνεται πως θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Νοεμβρίου σε μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα πιθανότατα στην Κίνα.

Huawei-Mate-8-launch

Ενώ γνωρίζαμε ήδη ότι ο νέος high-end επεξεργαστής της Huawei, που δεν είναι άλλος από τον Kirin 950 θα παρουσιαστεί στις 5 Νοεμβρίου, δεν υπήρχαν πληροφορίες για το πότε το Mate 8 θα ανακοινωθεί. Να υπενθυμίσουμε ότι η συσκευή καθυστέρησε να ανακοινωθεί, καθώς η εταιρεία ήθελε να χρησιμοποιήσει το νέο Kirin 950, ο οποίος λέγεται ότι είναι πιο ισχυρός από τον Exynos 7420. Έτσι λοιπόν, τώρα που επεξεργαστής είναι έτοιμος, είναι η κατάλληλη ώρα να γίνει επίσημο το νέο Huawei Mate 8.

Το Huawei Mate 8 λέγεται πως θα είναι ένα πραγματικά πολύ ισχυρό smartphone. Αναμένεται να έρθει με 2,5D Force Touch οθόνη 6 ιντσών και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό και μία με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό. Η κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι στα 13MP και η εμπρόσθια στα 8MP για τις selfies μας. Το τηλέφωνο θα έχει μεταλλική κατασκευή όπως το Mate S και θα χρησιμοποιεί μια μεγάλη μπαταρία για να υποστηρίξει όλα τα high-end χαρακτηριστικά του.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ