Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το νέο Huawei Mate 8 είναι στα φετινά σχέδια της εταιρείας, ωστόσο προς το παρών δεν είναι γνωστό το πότε θα ανακοινωθεί. Προηγούμενες διαρροές, έδειχναν πως αυτό μάλλον θα συμβεί το Σεπτέμβριο στην IFA, όπως ακριβώς και ο προκάτοχος του. Ένα άλλο ερώτημα είναι το πώς θα είναι εμφανισιακά, αυτή όμως η απορία θα λυθεί σήμερα, καθώς διέρρευσε ένα render της συσκευής.

huawei-mate-8

Στο παραπάνω render λοιπόν, φαίνεται ο διάδοχος του Huawei Mate 7, κι όπως θα δείτε είναι σχεδόν όμοιο με αυτό, καθώς έχει το ίδιο μεταλλικό σώμα. Ωστόσο, υπάρχουν ανεπαίσθητες αλλαγές στην τοποθέτηση διαφόρων μερών της συσκευής. Για παράδειγμα, το διπλό LED Flash βρίσκεται κάτω από τον αισθητήρα της κάμερας, δηλαδή μεταξύ της κάμερας και του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αντί επάνω αριστερά. Μια άλλη σημαντική αλλαγή είναι ότι το λογότυπο «HUAWEI» που ήταν στο μπροστινό μέρος ακριβώς κάτω από την οθόνη και τώρα απουσιάζει. Η τοποθέτηση των αισθητήρων στο πάνω μέρος της οθόνης έχει επίσης αλλάξει, ενώ έχει προστεθεί και ένας μυστήριος αισθητήρας.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, το Huawei Mate 8 αναμένεται να έρθει με οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 2K. Στο εσωτερικό του πιθανότατα θα βρίσκεται ο ολοκαίνουριος, 64bit οκταπύρηνος Kirin 950. Σύμφωνα με κάποιες φήμες, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μια με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό και μια με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό. Τέλος, η κάμερα του λέγεται πως θα είναι στα 20MP.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.