Είδαμε το Huawei Mate 8 να ανακοινώνεται πριν μερικές ημέρες και η ζήτηση για την συσκευή στην Κίνα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Η συσκευή βγήκε σήμερα στην αγορά και σύμφωνα με αρκετούς πωλητές, έχει ήδη ξεπουλήσει.

Huawei Mate 8 (1)

Ο επικεφαλής της κινέζικης εταιρίας, He Gang, δήλωσε πριν λίγες ημέρες πως η Huawei έχει υψηλές απαιτήσεις από τις πωλήσεις της συσκευής, ενώ τόνισε πως η εταιρία σκοπεύει να κατασκευάζει 1.000.000 συσκευές το μήνα.

Στην Κίνα η συσκευή κοστίζει $470 για την έκδοση των 3GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ενώ η έκδοση των 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο θα την βρούμε στα $690. Τέλος η έκδοση των 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και των 4GB RAM, θα την βρούμε στα $1075. Η παγκόσμια διαθεσιμότητα της συσκευής αναμένεται να ανακοινωθεί στην CES 2016, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.