Πριν δύο μέρες είχαμε δει το μεταλλικό πλαίσιο του HUAWEI Mate 60 Pro, στο οποίο φαινόντουσαν οι εγκοπές για την νησίδα της κάμερας. Τώρα έρχεται ο Digital Chat Station, για να μας δείξει ένα νέο render από την πλάτη της συσκευής σε όλο της το μεγαλείο. Σε αυτό βλέπουμε καθαρά την νησίδα της κάμερας, που μας θυμίζει λίγο αυτή του Mate 50 Pro, με την διαφορά πως είναι μεγαλύτερη.

Στην νησίδα διακρίνουμε τρεις κάμερες, που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές θα διαθέτουν νέους αισθητήρες και έναν περισκοπικό φακό, σχεδιασμένο για καλύτερες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Στο κέντρο της κάμερας, έχουμε το λογότυπο XMAGE, που σημαίνει πως η HUAWEI θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τους δικούς της αλγόριθμού. Άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.

Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο render από την πρόσοψη, όμως αν κρίνουμε από τις συσκευές τις εταιρίας θα έρθει με κυρτή OLED οθόνη. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε την διαρροή του DCS, η οθόνη θα είναι στις 6.7 ίντσες και θα έχει ανάλυση 1.5K (1224×2700 όπως και το Mate 50 Pro).

HUAWEI Mate 60 PRo

Η εμπρόσθια κάμερα αναμένεται με οπή σε σχήμα χαπιού, σαν αυτά που είχαμε δει στο P40 Pro. Θετική εξέλιξη, καθώς μιλάμε για ένα πιο μαζεμένο notch που δεν ενοχλεί τόσο. Η τοποθέτησή του στη μέση, δείχνει ίσως προς την υλοποίηση της Apple, που σημαίνει πως πιθανότατα θα δούμε την προσέγγιση της HUAWEI στο Dynamic Island. Ε εμπρόσθια κάμερα θα διατηρεί τον 3D depth sensor, με την HUAWEI και την Apple να είναι οι μόνες εταιρίες που προσφέρουν ασφαλές ξεκλείδωμα της συσκευής με βιομετρική σάρωση του προσώπου.

Με την HUAWEI να μην έχει σταθερές ημερομηνίες ανακοινώσεων, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί την τελευταία περίοδο, δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα έχουμε την ανακοίνωση της συσκευής. Αυτό που έχουμε μάθει όμως, είναι πως η συσκευή θα έρθει με Snapdragon 8 Gen 2, ενώ οι φήμες θέλουν την εταιρία να λανσάρει ξανά 5G συσκευή μέσα στο έτος. Αυτό σημαίνει πως το Mate 60 Pro θα είναι ο βασικός υποψήφιος για την επιστροφή της HUAWEI στις 5G συσκευές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.