Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με την πηγή του εν λόγω άρθρου μας, η οποία τονίζει ότι ακόμη και εκείνος που εμφανίζεται προβληματισμένος όσον αφορά το Huawei Mate 50 Pro, λυγίζει με το flagship smartphone της Huawei για φέτος. Κάθε χρονιά, όλα τα προηγούμενα χρόνια, είχαμε στην αρχή τη φωτογραφική σειρά P, ακολουθούμενη από την πιο τεχνολογικά εξελιγμένη σειρά Mate λίγο αργότερα μέσα στο έτος.

huawei mate 50 pro

Η δουλειά της είναι αξιέπαινη, πόσο μάλλον για έναν κατασκευαστή, ο οποίος έχει χάσει τη δυνατότητα αγοράς πολλών μερών που είναι απαραίτητες για τη κατασκευή του smartphone από την αλυσίδα τροφοδοσίας των ΗΠΑ. Είναι χαρακτηριστικές οι ουρές που σημειώθηκαν σε πολλά καταστήματα της Κίνας, θωρούμε ότι αυτό τα λέει όλα.

Η Huawei, με την ευκαιρία της διάθεσης της συσκευής στην Ευρώπη, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο το οποίο μέσα σε 1 λεπτό κάνει ακόμη και εκείνον που έχει τους περισσότερους ενδοιασμούς να λυγίζει. Το βίντεο φέρει την ονομασία Huawei Mate50 Series – Heralding a New Era for Smartphones και παρουσιάζει εν συντομία το μεταβαλλόμενο διάφραγμα, τη νέα 50MP κύρια κάμερα στο πίσω μέρος που μεταβαίνει από τα f/1.4-f/4.0.

Η Huawei είχε να αντιμετωπίσει και την απώλεια της Leica. Το αποτέλεσμα, η σειρά Huawei Mate 50 να κάνει το ντεμπούτο της με το δικό της branding, XMAGE. Το βίντεο δείχνει το νέο Super Macro Video mode, ενώ χάρη στο Low battery emergency mode, το τηλέφωνο προσφέρει ως 12 λεπτά κλήσεων ή 3 ώρες αναμονής. Στη συνέχεια παρουσιάζει τις εξαιρετικές επιδόσεις στο gaming και τις water resistance λειτουργίες ως 6 μέτρα. Κλείνει, δείχνοντας το Kunlun Glass, το οποίο επιβιώνει πέφτοντας από ένα ψηλό χιονισμένο βουνό.

Το Huawei Mate 50 Pro εξοπλίζεται με μια 6.74 ιντσών OLED οθόνη με 120Hz refresh rate και ανάλυση 1212 x 2616.  Στο εσωτερικό του ο χρήστης συναντά τον Snapdragon 8 Gen 1, ενώ από κάμερες, μια 50MP κύρια κάμερα μεταβαλλόμενου διαφράγματος, μια 13MP ultra wide, και μια 64MP telephoto, ενώ μπροστά υπάρχει μια των 13MP όπως και μια 3D Depth Sensing Camera για ασφαλές facial recognition.

Οικοσύστημα και πρόσβαση στα Google Services (σύντομες οδηγίες)

Παρά τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να αναπτύξει το δικό της λειτουργικό σύστημα και το οικοσύστημα HMS που προσφέρουν ανώτερες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης, αναζήτησης, αλληλογραφίας, και αγορών, σε πολλές συσκευές. Επιπλέον, δημιούργησε ένα από τα πιο πλούσια καταστήματα εφαρμογών. Το AppGallery έχει πάνω 580 εκ. μηνιαίους χρήστες και ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος.

Μέσω του AppGallery, στο οποίο έχουν εγγραφεί πάνω από 5,5 εκ. προγραμματιστές, οι χρήστες των συσκευών της HUAWEI μπορούν να κατεβάσουν δημοφιλείς εφαρμογές όπως τα WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, και άλλες. Επιπλέον, το οικοσύστημα HMS, στην Ελλάδα, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις υπηρεσίες των μεγαλύτερων τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), εφαρμογές παραγγελίας φαγητού (efood, ΒΟΧ), εύρεσης ταξί (Taxiplon), τα app των παρόχων τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), και λειτουργίες με συστήματα πληρωμών, όπως το “My Alpha Wallet”.

Η HUAWEI και οι προγραμματιστές συνεχίζουν να εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του AppGallery και του HMS, ενώ ήδη έχουν ενσωματώσει σε αυτά διεθνείς εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως η Curve και η Revolut. Με όλες αυτές τις εφαρμογές δεν πρόκειται να λείψει τίποτα από κανέναν χρήστη, όπου και αν βρεθεί, όποια ανάγκη και αν θέλει να ικανοποιήσει.

Μπορεί η HUAWEI να έχει καλύψει ήδη τις περισσότερες ανάγκες, και επιπλέον αυτών, των χρηστών, αλλά ορισμένοι είναι διασυνδεδεμένοι με το οικοσύστημα των εφαρμογών της Google. Η εταιρεία έχει λάβει υπόψη τις ανάγκες αυτών των χρηστών και μέσω του AppGallery προσφέρει τη 3rd party εφαρμογή Gspace που προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της Google.

Το Gspace δεν περιέχει διαφημίσεις. Επιπλέον, η διαδικασία εγκατάστασης, ρύθμισης, και χρήσης του είναι εξαιρετικά απλή. Μέσα σε ελάχιστον χρόνο, οι χρήστες των HUAWEI τηλεφώνων αποκτούν πρόσβαση στο YouTube, το Gmail, το Google Maps, το Google Docs, το Google Sheets, το Google Drive, και πολλές ακόμα εφαρμογές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.