Το HUAWEI Mate 50 Pro έρχεται επίσημα στην χώρα μας και φυσικά πριν την κυκλοφορία του πέρασε μια βόλτα από τα γραφεία του Techmaniacs.gr για να γνωριστούμε καλύτερα. Η συσκευή έρχεται με νέο κυμαινόμενο διάφραγμα στην κάμερα και μάλιστα είναι όπως αυτό στις κανονικές κάμερας, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην λήψη φωτογραφιών.

Το βρίσκουμε με οθόνη 6.75 ιντσών, τεχνολογίας OLED και ανάλυσης 1212×2616, που σημαίνει πως έχουμε 428ppi πυκνότητα σε pixels. Η οθόνη είναι στα 120Hz για ομαλή κίνηση, ενώ είναι συμβατή και με HDR περιεχόμενο. Σαν OLED πάνελ, έχουμε 10bit στα χρώματα, για εξαιρετική χρωματική απεικόνιση.

Κατασκευαστικά έχουμε αλουμίνιο και γυαλί, ενώ έχει και πιστοποίηση IP 68 που δείχνει πως είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη. Οι πλάτη αλλά και η οθόνη είναι κυρτή στις άκρες για να είναι ευγενικό με τα δάχτυλά μας. Το βάρος του είναι 205γρ. που για το μέγεθός του θα λέγαμε πως είναι πάρα πολύ καλά.

Η κάμερες πάντα ήταν το δυνατό όπλο της HUAWEI και το Mate50 Pro δεν αποτελεί εξαίρεση. Η βασική κάμερα έρχεται με αισθητήρα 50MP, ενώ ο φακός του έχει κυμαινόμενο διάφραγμα f/1.4-4.0. Διαθέτη οπτική σταθεροποίηση (OIS) και laser autofocus.

Η υπερευρυγώνια κάμερα έρχεται με αισθητήρα 13MP πίσω από φακό f/2.2 και τον βρήκαμε πολύ ευρυγώνιο για να χωρέσει όλα όσα θέλουμε. Δίπλα του έχουμε μια περισκοπική κάμερα με 3.5x οπτικό ζουμ, ενώ ο αισθητήρας της είναι στα 64MP. Το διάφραγμα του φακού είναι f/3.5. Τέλος έχουμε έναν αισθητηρα απόστασης σαν τρίτη κάμερα, για να υπολογίζει την απόσταση από το θέμα μας, ενώ μαζί του έχουμε και αισθητήρα φωτός, για να καλύτερη φωτομέτρηση.

Στην πρόσοψη έχουμε μια κάμερα 13MP, με f/2.4 για τις selfies μας, που τραβάει και υπερευρυγώνιες λήψεις για να χωρέσει όλη την παρέα μας. διπλα της έχουμε μια ToF κάμερα για το face unlock.

Στο εσωτερικό του Mate 50 Pro θα βρούμε τον πολύ δυνατό και ανανεωμένο Snapdragon 8+ Gen 1, στην 4G έκδοσή του, μαζί με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι UFS3.1 για δυνατές ταχύτητες. Το Hardware είναι ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο Android, οπότε πρακτικά θα τρέχουμε τα πάντα με τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Η μπαταρία της συσκευής είναι στις 4700mAh, με την HUAWEI αν είναι ο master της αυτονομίας. Τα πρώτα μας δείγματα από την μπαταρία δείχνουν πως θα έχουμε πολύ δυνατές επιδόσεις, κάτι που όμως θα δούμε αν ισχύει στο αναλυτικό review της συσκευής. Η φόρτιση γίνεται στα 66W και χρειάζεται 38 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση. H συσκευή υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση στα 50W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση στα 7.5W για να φορτίζουμε το ρολόι μας και τα ακουστικά μας.

Οι πρώτες εντυπώσεις μας μόνο θετικές είναι μέχρι στιγμής και η κάμερα φαίνεται να δείχνει τα δόντια της από τα πρώτα clicks. Έχουμε πολλές δοκιμές να κάνουμε μέχρι να φτάσουμε στο τελικό μας συμπέρασμα, μέχρι να έρθει το αναλυτικό review της συσκευής.

Παράλληλα, η 3rd party εφαρμογή Gspace, μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες  να αναζητήσουν και να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές και υπηρεσίες Google, όπως το Google Maps, το YouTube και εκατομμύρια άλλες εφαρμογές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.