Η στιγμή που πολλοί περίμεναν έφτασε και η Huawei θα παρουσιάσει τα Mate 50. Τα leaks και τα teasers πολλά, αλλά έχουμε στη διάθεση μας μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Ο γνωστός leaker Ice Universe είπε ότι τα Mate 50 θα έχουν τρεις βασικές τεχνολογίες, “ισχυρό” μεταβλητό διάφραγμα, τεχνολογία για εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, και τεχνολογία δορυφορικών επικοινωνιών.

Η Huawei έχει επιβεβαιώσει ήδη το μεταβλητό διάφραγμα και μένει να δούμε τη διαφορά στη δική της υλοποίηση σε σύγκριση με αυτήν της Samsung. Επιπλέον, ο CEO της εταιρείας επιβεβαίωσε τα άλλα δύο χαρακτηριστικά.

Τα Huawei Mate 50 θα υποστηρίζουν δορυφορικές επικοινωνίες για χρήση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, τα τηλέφωνα θα έχουν ειδική τεχνολογία επέκτασης της αυτονομίας της μπαταρίας

Η τεχνολογία έρχεται πακέτο με το Harmony OS 3 και επιτρέπει τη χρήση NFC, ακόμα και την πραγματοποίηση κλήσεων, ακόμη και όταν τα επίπεδα της μπαταρίας είναι εξαιρετικά χαμηλά. Όπως είδαμε και σε σχετικό teaser.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΟΛΙΆ….. ΚΑΙ CLICKBAIT ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ….
  ΝΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ! ΞΥΠΝΑ!!!

  ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΡΑΦΕΙΣ “ΕΠΙΣΗΜΑ” ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ…ΤΟ “ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ”

  και σας ρωτώ πάλι…. απορώ που μπαίνω ακόμα σε εσάς και διαβάζω…. κάθε φορά το site σας γράφει λες και είναι φυλάδα με clickbaits, είναι κρίμα γιατι έχετε ωραία τεχνολογικά νέα…. μην το χαλάτε με τέτοιες μπαρούφες!

  μάλλον λόγο “ελευθερίας του λόγου” θα το διαγράψετε όπως η άμαζον έκανε για τα αρνητικά του lord of the rings αλλά ελπίζω τουλάχιστον να το διαβάσετε!

 2. Γιατί να το διαγράψουμε; “Επίσημα” ήταν τα χαρακτηριστικά που αναφέρουμε τόσο στον τίτλο, όσο και στο άρθρο. Διαβάζοντας το κείμενο, ο καθένας μπορεί να δει ότι ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρεις. Το “Επίσημα” είναι πληθυντικός και αυτή τη φορά έχει σχέση με το ότι στέλεχος της εταιρείας, καθώς και η ίδια, επιβεβαίωσαν / ανακοίνωσαν κάποια χαρακτηριστικά.

 3. Καλό είναι να παραθέτετε και τα αντίστοιχα links για να μπορεί ο καθένας να εξακριβώσει την εγκυρότητα της είδησης. Στην προκειμένη περίπτωση links για αυτά που είπε ο leaker Ice Universe και ο CEO της εταιρείας.

 4. Όταν η πηγή δεν μας ανήκει, δηλαδή, την πληροφορία δεν την έχουμε λάβει από κάποια δική μας εσωτερική πηγή, τότε βάζουμε πάντα τον σύνδεσμο της πηγής και που βρήκαμε την πληροφορία. Μπορείτε να βρίσκετε την πηγή πατώντας τη λέξη “ΠΗΓΗ” στο τέλος κάθε άρθρου. Τρομερό, αλλά το κάνουν όλα τα site που σέβονται τους αναγνώστες και τον “εαυτό” τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.