Πριν από μερικές εβδομάδες, είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ένα νέο χαρακτηριστικό θα καταφθάσει στη σειρά Huawei Mate 50 series, η οποία θα αποκαλυφθεί αύριο στις 6 Σεπτεμβρίου.

Θα αποκαλείται Emergency Battery Mode και θα επιτρέψει στους χρήστες την πραγματοποίηση μιας φωνητικής κλήσης ή την αποστολή ενός SMS χωρίς μπαταρία. Δεν είναι ξεκάθαρο ακριβώς πως θα μπορέσει να το κάνει, αν και όλα δείχνουν ότι η πιο προφανής λύση είναι μάλλον ένα μικρό απόθεμα.

Το video που δημοσιεύθηκε από τη Huawei δείχνει ένα κτίριο σε σχήμα μπαταρίας με τα φώτα να απενεργοποιούνται όροφο με όροφο, κάτι που θέλει να δείξει την εξάντληση της μπαταρίας. Πριν όμως την απενεργοποίηση όλων των φώτων, ορισμένα παραμένουν ενεργοποιημένα, ενώ στο video αναφέρεται παράλληλα, ότι η ενέργεια ίσως δεν εξαντληθεί. (σύμφωνα με μια κακή μετάφραση από την κινεζική γλώσσα τουλάχιστον)

Η σειρά Huawei Mate 50 θα απαρτίζεται από το Mate 50e, εξοπλισμένο με Snapdragon 778G και τρία μοντέλα με τον Snapdragon 8+ Gen 1, αλλά με 4G συνδεσιμότητα μόνο. Αυτά θα είναι τα Huawei Mate 50, Mate 50 Pro και Mate 50 RS.  Εκτός από το Emergency Battery Mode και την υποστήριξη δορυφορικής συνδεσιμότητας, οι οπίσθιες κάμερες θα εξοπλιστούν με μεταβαλλόμενο διάφραγμα, που γίνεται μεγαλύτερο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για να επιτρέψει την είσοδο περισσότερου φωτός.

Οι κάμερες πλέον είναι της ίδιας της Huawei, καθώς η συνεργασία με την Leica είχε φθάσει στο τέλος της. Η Huawei αποκαλεί το σύστημα XMAGE. Τα τηλέφωνα θα έχουν προεγκατεστημένο το Harmony OS 3.0.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.