Δημοσιεύονται σήμερα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei Mate 30 Pro. Αφήνουμε στην άκρη τις εισαγωγές και μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό. Έχουμε οθόνη 6.6 – 6.8 ιντσών ανάλυσης 1176×2400 FHD+, με τον τύπο της οθόνης να είναι waterfall Amoled χωρίς όμως προς το παρόν να υπάρχουν πληροφορίες για το refresh rate. Η μπαταρία του θα είναι των 4.500 mAh με 40W SuperCharge και 27w SuperwirelessCharge. Επιπλέον θα έχει ακουστικό κάτω από την οθόνη.

Ας περάσουμε τώρα στις κάμερες. Η Huawei θα επιλέξει να το εξοπλίσει με μια κύρια 40MP με αισθητήρα IMX 600 1/1.73 RYYB, με OIS. Θα υπάρχει ακόμη μια 40MP wide cine camera με δυνατότητα εγγραφής 4k/60fps και audio zoom, ενώ τέλος θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και μια 8MP telephoto όπως και έναν ToF αισθητήρα. Τέλος θα υπάρχει Xenon flash και color temperature sensor, ενώ μπροστά ο χρήστης θα συναντήσει μια των 32MP selfie κύρια και μια ultra wide χωρίς να αναφέρεται προς τα παρόν ο ακριβής αριθμός των MP.

Στο Huawei Mate 30 Pro η Huawei επιλέγει το Huawei Face ID 2.0, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μια πιο γρήγορη και ασφαλή μέθοδο βιομετρικής ταυτοποίησης, ενώ θα υπάρχει και σαρωτής εντός οθόνη. Θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 8-12GB RAM και 128-512GB ROM και θα περιλαμβάνει τον Kirin 990. Το leak επισημαίνει ακόμη μια φορά ότι δεν θα υπάρχουν Google apps.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.