Το Huawei P30 Pro αποτελεί μια από τις καλύτερες σε πωλήσεις της Huawei από τότε που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της τον περασμένο Απρίλιο, αλλά με τα Galaxy Note 10 και iPhone 11 να πλησιάζουν, η Huawei θέλει και αυτή να παρουσιάσει την επόμενη της πρόταση στην αγορά των smartphone συσκευών.

Το notch επιστρέφει και είναι γεμάτο τεχνολογία

Έχοντας αρχικά δημοσιευθεί στο κινεζικό μέσο ενημέρωσης Weibo, μια νέα φωτογραφία δείχνει το μπροστινό panel του Huawei Mate 30 Pro. Συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όπως το μέγεθος της οθόνης, δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά το glass panel αποκαλύπτει αρκετά, επειδή, όπως και ο προκάτοχός του, το flagship αναμένεται να διατηρήσει το ίδιο μπροστινό setup, ενώ η curved OLED display συνοδεύεται από ένα notch. Τόσο στο απλό Huawei Mate 20, όσο και σε ολόκληρη τη σειρά P30 series, η Huawei χρησιμοποιεί μια σημαντικά μικρότερη εγκοπή σε στυλ σταγόνα. Και όπως δείχνει και το panel, το Huawei Mate 30 Pro θα υιοθετήσει design που μοιάζει όλο και περισσότερο με το Samsung Galaxy Note 10.

Το Huawei Mate 30 Pro θα εγκαταλείψει το τετράγωνο module της κάμερας

Αν και το σημερινό leak δεν αποκαλύπτει πολλά όσον αφορά το οπίσθιο design, οι πρόσφατες φήμες ήθελαν μια μεγάλη αλλαγή να σχεδιάζεται για το επόμενο flagship smartphone. Η Huawei πέρυσι είχε υιοθετήσει μια αλλαγή στο design της κάμερας στο Huawei Mate 20 Pro με τετράγωνο module.

Εύλογα κάποιος θα μπορούσε να σκεφθεί ότι η Huawei θα προχωρήσει με το ίδιο design, αλλά με αμέτρητα leaks να δείχνουν ότι η Apple και η Google προβαίνουν σε ριζική αλλαγή του στα smartphones τους, η Huawei εξετάζει και αυτή εναλλακτικές λύσεις. Ίσως να μοιάζει σαν τη φωτογραφία από κάτω, αν και νέο leak πριν από λίγες ημέρες, δεν το επιβεβαιώνει.

Flagship specifications και 5G support

Ένα Huawei Mate 30 Pro δεν θα έχει τίποτα λιγότερο από flagship χαρακτηριστικά. Στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί Kirin 990 chip, ελάχιστη RAM 8GB και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, αν και μεγαλύτερες εκδόσεις θα υπάρχουν σίγουρα. Δεν θα απουσιάζει το Android 10 Q, μαζί με το EMUI 10. Πριν από λίγες ημέρες επιβεβαιώθηκε, ότι  η Huawei θα παρουσιάσει επίσημα την επόμενη μεγάλη έκδοση για όλα τα smartphones της στις 9 Αυγούστου.

Όπως μαθαίνουμε, η ανακοίνωση θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του Huawei Developer Conference 2019 την περιόδο 9-11 Αυγούστου. Άλλα features που θα περιλαμβάνει είναι 40w γρήγορη φόρτιση, αντίστροφη ασύρματη φόρτιση και IP68 πιστοποίηση. Η επόμενη ναυαρχίδα της Huawei, θα αποκαλυφθεί στα μέσα Οκτωβρίου με την κυκλοφορία να προγραμματίζεται για το τέλος του μήνα. Θα συνοδευτεί από ένα απλό Mate 30 και από ένα μεγαλύτερο Huawei Mate 30X. Δεν θα απουσιάζει μάλιστα και ένα ultra-premium Mate 30 RS Porsche Design.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.