Η σειρά Mate του περασμένου έτους υιοθέτησε διαφορετικές οθόνες – το Mate 10 ήρθε με οθόνη LCD, ενώ το Mate 10 Pro παρουσιάστηκε με οθόνη AMOLED. Η τελευταία αναφορά δείχνει ότι η Huawei πήρε την ίδια απόφαση για το Pro μοντέλο και φέτος, με μια όμως σημαντική αλλαγή.

Σύμφωνα με πηγές, το Mate 20 Pro δεν θα έχει απλά μια οθόνη OLED, αλλά θα είναι και κυρτή στις άκρες όπως το Mate RS Porsche Design του περασμένου έτους. Η πηγή λέει ότι πρόκειται να κατασκευαστεί από την κινέζικη κατασκευάστρια οθονών, BOE και δεν θα ζητήσει την βοήθεια της LG φέτος, όπως έκανε με το Mate RS. Ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων αναμένεται επίσης πάνω στην οθόνη, ως μέρος του συνολικού πακέτου.

Δυστυχώς, η διαρροή δεν λέει τίποτα για το κανονικό Mate 20, αλλά οι νέες οθόνες BOE OLED μπαίνουν σε μαζική παραγωγή για να είναι έτοιμες εγκαίρως για την κυκλοφορία του, τον Οκτωβρίου. Επίσης, υπάρχουν φήμες που υποδηλώνουν ότι το Mate 20 Pro θα διαθέτει πέντε κάμερες – δύο στο μπροστινό μέρος και τρεις στην πλάτη, ενώ στο εσωτερικό θα βρίσκεται τοποθετημένος ο HiSilicon Kirin 980 της Huawei.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.