Η Huawei παρουσίασε φέτος ένα κορυφαίο Mate 20 Pro, πιο δυνατό, πιο όμορφο και πιο έξυπνο από ποτέ όπως είχε γράψει και ο Δημήτρης Αμπράζης στο αναλυτικό review του. Και ήδη το iFixit το αποσυναρμολόγησε τον προηγούμενο δίνοντάς του σκορ 4 στα 10 κάτι δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου του πόσο δύσκολο ήταν να βγει το πίσω γυαλί.

Ο Zach Nelson σημειώνει όμως ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως ότι σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, η Huawei δεν χρησιμοποίησε χάλκινο heatpipe. Αντίθετα, μόνο thermal paste και ορισμένα μεταλλικά plates για να διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα η θερμοκρασία. Η αποσυναρμολόγηση αποκαλύπτει επίσης, το είδος του σαρωτή εντός οθόνης που χρησιμοποιήθηκε στο Mate 20 pro. Είναι ο τύπος του σαρωτή που βρίσκεται συνδεδεμένος στην οθόνη, επομένως η βλάβη σε ένα από τα δυο, απαιτεί την αντικατάσταση και των δυο. Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι η επισκευή δεν είναι μόνο δύσκολη αλλά και δαπανηρή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.