Η οικογένεια Mate αρχίζει να γίνεται πιο πολύπλοκη, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα έρθει σε τρεις ή τέσσερις εκδόσεις. Θα έχουν διαφορές στην οθόνη, ενώ οι Leica κάμερες θα μείνουν μόνο στα μεγαλύτερα μοντέλα.

Το Huawei 10 Pro θα έχει κωδική ονομασία Blanc και θα έχει οθόνη AMOLED στις 5.9 ίντσες, με την ανάλυσή της να είναι QHD. Η κάμερα θα είναι διπλή από την Leica. Η τιμή του θα είναι στα $850.

Το απλό Mate 10 θα έρθει με IPS LCD οθόνη, ανάλυσης 1080p, αλλά θα κρατήσει την Leica κάμερα. Η κωδική ονομασία της συσκευής θα είναι Alps και θα έρθει με τιμή στα $650.

Συνεχίζοντας έχουμε το Mate 10 Lite, με κωδική ονομασία Rhone. Η συσκευή δεν θα έχει κάμερα από την Leica, ενώ δεν έχουμε ακούσει κάτι για το chipset του, που πιθανότατα θα είναι πιο αδύναμο.

Τέλος έχουμε το Marcel, που ίσως θα είναι το φετινό Porsche Design. Η λογική το θέλει με τα χαρακτηριστικά του Mate 10 Pro, αλλά πιο premium υλικά και εμφάνιση.

Η Huawei έχει κανονίσει event για τις 16 Οκτωβρίου, όπου θα ανακοινώσει τα παραπάνω μοντέλα. Σίγουρα θα είναι μια πολύ γεμάτη μέρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.