Η Huawei επιστρέφει άλλη μια φορά για να μας δώσει ένα teaser για το επερχόμενο Mate 10 και το κάνει μέσω ενός βίντεο που δημιούργησε. Σύμφωνα με το Mate 10 είναι “η συσκευή που αξίζει να περιμένουμε”.

Αν και στο teaser δεν βλέπουμε το όνομα του, αναφέρει πως θα είναι μέρος της σειράς Mate, οπότε δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο.

Η συσκευή θα έρθει με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, όπως και ο προκάτοχός της. Φυσικά για άλλη μια φορά θα φέρει το όνομα της Leica, δεδομένης της πλέον μακράς συνεργασίας με την εταιρία. Στα λίγα δευτερόλεπτα που βλέπουμε την κάμερα στο βίντεο, μαθαίνουμε πως ο ένας αισθητήρας θα είναι έγχρωμος στα 12MP και ο δεύτερος ασπρόμαυρος στα 20MP. Αυτό το setup είναι ακριβώς το ίδιο που είχαμε στο Mate 9 και στο P10, όμως μπορεί οι αναλύσεις να μένουν ίδιες, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε αλλαγές στην ποιότητα των φωτογραφιών.

Η οθόνη της συσκευής θα είναι “EntireView”, πιθανότατα στις 6 ίντσες, με αναλογία 18:9 και ανάλυση 2160×1080. Στο εσωτερικό του θα έχουμε τον πολύ δυνατό Kirin 970. Η εταιρία θα ανακοινώσει την συσκευή σε ειδική εκδήλωση στο Βερολίνο,π στις 16 Οκτωβρίου.

Σχολιάστε την είδηση!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.