Μέχρι σήμερα έχουμε δει περισσότερες φορές το Huawei Mate 10 από τα “δείτε σε ποιον διάσημο μοιάζετε” στα κοινωνικά δίκτυα. Τώρα έχουμε μια νέα διαρροή που το δείχνει αρκετά διαφορετικό από ότι είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Η βασική διαφορά είναι βλέπουμε πρώτη είναι πως δίπλα στην κάμερα έχει την επιγραφή ASPH, που δείχνει προς ασφαιρικό φακό. Αυτό δείχνει πως πρόκειται για κάμερα από την Leica. Όμως η διαφορά είναι πως αναγράφει διάφραγμα f/2.2, που είναι αρκετά πιο κλειστό από το f/1.6 που υποτίθεται πως θα έχουν τα νέα τηλέφωνα.

Τα renders που έχουμε δει μέχρι στιγμής δείχνουν πως το Mate 10 Pro θα είναι σχεδιαστικό σαν αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, όμως η κάμερα δεν κολλάει σε αυτό που περιμένουμε. Από την άλλη το Mate 10 Lite έχει ήδη ανακοινωθεί για την αγορά της Κίνας, με την ονομασία Maimang 6.

Ο σχεδιασμός της διπλής κάμερας είναι αρκετά ενδιαφέρον, ενώ περιέχει διπλό LED Flash και Laser Autofocus. Όλος αυτός ο σχεδιασμός της κάμερας θυμίζει αρκετά το LG V30.

Όπως και αν έχει μας αρέσει αυτός ο σχεδιασμός κυρίως γιατί ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι μακρυά από την κάμερα. Επίσης έχει USB Type-C και 3.5mm Jack για τα ακουστικά. Σύντομα θα μάθουμε αν είναι έτσι και η τελική συσκευή ή αν κοιτάμε κάποιο πρωτότυπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.