Εκτός από τα πολύ αναμενόμενα Pixel και Pixel XL τηλέφωνα, η Google θα μπορούσε να παρουσιάσει μαζί και τον διάδοχο του Pixel C που είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι.

Ο Evan Blass (γνωστός και ως @evleaks) έρχεται να επιβεβαιώσει την ύπαρξη ενός νέο tablet από την Google, το οποίο θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Huawei. Όπως λέει, το νέο tablet θα έχει οθόνη 7 ιντσών και 4GB RAM.

Δυστυχώς, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες και δεδομένου ότι δεν ανέφερε την ονομασία Nexus, δίνει κι άλλη επιβεβαίωση στις φήμες που θέλουν την Google να παρουσιάσει τις νέες της συσκευές κάτω από την σειρά Pixel.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ανυπόμονα έναν διάδοχο για το δεύτερης γενιάς Nexus 7 tablet του 2013 από την Google. Εξάλλου ήταν από τα πιο πετυχημένα tablet της εταιρείας, χάρη της χαμηλής τιμής, του μεγέθους και φυσικά των γρήγορων αναβαθμίσεων που παρείχε η εταιρεία.

Αυτή την στιγμή, είναι ασαφές κατά πόσον η Google σχεδιάζει να ανακοινώσει το νέο tablet στην εκδήλωση της 4 Οκτωβρίου, στη διάρκεια της οποίας λέγεται ότι θα παρουσιαστούν τα δύο νέα Pixel τηλέφωνα, ένα Daydream VR Headset, καθώς και ένα 4K Chromecast.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ