Το Huawei Honor 7 τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται συχνά σε διαρροές, ενώ έχουν ακουστεί διάφορες φήμες γι΄αυτό. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να τελειώσουν αύριο, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα από την Huawei. Με το ρολόι να τρέχει προς την ανακοίνωση της Τρίτης, μια νέα φήμη λέει πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις.

huawei-honor-7-leak

Σύμφωνα με μια αναφορά, η μια έκδοση θα έρθει με στρογγυλεμένες γωνίες και μεταλλικό πλαίσιο, ενώ η άλλη θα έρθει με πλήρως μεταλλικό σώμα. Από θέμα χαρακτηριστικών, το πρώτο λέγεται ότι θα διαθέτει 3GB μνήμης RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ενώ το τελευταίο θα έχει 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό.

Η αναφορά επισημαίνει επίσης ότι οι δύο εκδόσεις θα χρησιμοποιούν τον τελευταίο Kirin επεξεργαστή (ενδεχομένως τον Kirin 940), ο οποίος λέγεται ότι θα έρθει με οκτώ πυρήνες: τέσσερις Cortex A-53, δύο Cortex A-72, και δύο Cortex A-57. Τέλος, οι συσκευές θα έχουν οθόνη 5,2 ιντσών με ανάλυση FHD, κάμερα 16MP με OIS, μπαταρία 3280mAh και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το βασικό μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει περίπου στα 289 ευρώ στην Κίνα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ