Αν ψάχνεις τον τελευταίο καιρό, τι ακουστικά να πάρεις σίγουρα θα πρέπει να ρίξεις μια σύντομη ματιά στα Huawei Freebuds Pro. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να τα έχουμε στα χέρια μας και γυρίσαμε ένα πολύ σύντομο βίντεο με αυτά.

Θα πρέπει να επισημάνουμε, όπως θα ακούσεις και στο video, ότι τα Huawei Freebuds Pro μας άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Έχουν έρθει στα χέρια μας και προτάσεις της Samsung όπως και της Apple και η καθαρά προσωπική μας άποψη συμπυκνώνεται στον τίτλο, καλύτερα από Samsung, στα ίδια επίπεδα με AirPods Pro. Εξοπλίζονται με τον Kirin A1, διαθέτουν ANC και Bluetooth 5.2 για εκείνες τις περιπτώσεις που έχεις smartphone που το υποστηρίζει.

Με το Huawei AI Life app το οποίο μπορείς να κατεβάσεις από το AppGallery, έχεις απεριόριστες ουσιαστικά δυνατότητες. Έχει όλες εκείνες τις επιλογές τις οποίες μπορείς να αλλάξεις, ενώ διαπιστώσαμε ότι παίζει καλύτερα με την εν λόγω εφαρμογή, καθώς σε κάποιες συσκευές δεν τα έβλεπε. Περισσότερα για τα Huawei Freebuds Pro εδώ https://consumer.huawei.com/gr/audio/freebuds-pro/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.