Η μουσική είναι μέρος της ζωής κάθε ανθρώπου και μπορεί να προέρχεται από ποικίλες πηγές, ωστόσο παίζει τεράστιο ρόλο το μέσο εξόδου. Αντίστοιχα, όταν μιλάμε στο τηλέφωνο θέλουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου για να ακούμε καθαρά τον συνομιλητή μας. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την παρακολούθηση βίντεο περιεχομένου και τα παιχνίδια, όπου έχει τεράστια σημασία ο συγχρονισμός του ήχου με την εικόνα. Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη είναι δυνατά με τα FreeBuds 5i, τα νέα εντυπωσιακά TWS ακουστικά της HUAWEI.

Συνοψίζοντας τα FreeBuds 5i πριν δούμε κάθε τους πτυχή, μπορούμε να σημειώσουμε τον πιστοποιημένα υψηλής ποιότητας Hi-Res ήχο, το multi-mode active noise cancellation μέχρι 42dB, τις 28 ώρες αυτονομίας, την υποστήριξη πολλαπλών λειτουργικό συστημάτων και την απρόσκοπτη Dual-Device σύνδεση, και τον κομψό σχεδιασμό που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή εφαρμογή σε κάθε αυτί καθώς και την μέγιστη απόδοση της ακύρωσης θορύβου σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

HUAWEI FreeBuds 5i Techmaniacs ADV

Τα HUAWEI FreeBuds 5i είναι διαθέσιμα σε τρία μοναδικά χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους αναδεικνύεται από τις κομψές καμπύλες, ενώ το κάθε χρώμα διαθέτει τα δικά του μοναδικά στοιχεία. Τα Nebula Black και Isle Blue διαθέτουν παγωμένες υφές που κάνουν τη θήκη να μοιάζει με βότσαλο. Από την άλλη, το Ceramic White δίνει την όψη και την αίσθηση του δροσερού νεφρίτη. Όλα τα χρώματα αυξάνουν το επίπεδο ικανοποίησης κατά την ακρόαση ή την ομιλία, προσφέροντας μοναδικά συναισθήματα.

Σε σύγκριση με τα FreeBuds 4i, τα FreeBuds 5i είναι πιο μικρά και 11% ελαφρύτερα, με τρία μεγέθη μαλακών άκρων σιλικόνης φιλικών προς το δέρμα για πιο εξατομικευμένη άνεση χρήσης. Επιπλέον, η νέα ελαφριά θήκη φόρτισης είναι πολύ εύκολη στη μεταφορά και άνετη στο κράτημα. Συνδυαστικά, όλα τα παραπάνω κάνουν δυνατό να έχουμε τα ακουστικά πάντα και παντού μαζί μας.

HUAWEI FreeBuds 5i Techmaniacs ADV

Τα HUAWEI FreeBuds 5i έχουν λάβει πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless για την ευρύτερη απόκριση συχνότητας, τον ήχο υψηλής ανάλυσης πλήρους συνδέσμου για πηγές ήχου HD, και τα πολλαπλά EQ που ταιριάζουν με ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών στυλ, για μία εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης. Επιπλέον, ο 10mm driver σε συνδυασμό με το σύνθετο διάφραγμα πολυμερούς προσφέρουν εξαιρετικό ήχο σε χαμηλές, μεσαίες, και υψηλές συχνότητες για τέλεια ποιότητα σε κάθε είδος μουσικής.

Χάρη στον σχεδιασμό και τις τεχνολογίες που διαθέτουν, τα FreeBuds 5i μειώνουν τις απώλειες χαμηλών συχνοτήτων αν δεν εφαρμόζουν άψογα στο αυτί ή εάν είναι τοποθετημένα με τη βέλτιστη δυνατή εφαρμογή, προσφέροντας κρυστάλλινο ήχο. Τα TWS διαθέτουν τρία mode ακύρωσης θορύβου, το Ultra, το General, και το Cozy, ώστε να το προσαρμόζουμε στο περιβάλλον όπου βρισκόμαστε, είτε αυτό είναι ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο, είτε το γραφείο, είτε το ήσυχο σαλόνι του σπιτιού.

HUAWEI FreeBuds 5i Techmaniacs ADV

Το AI Noise Cancellation των HUAWEI FreeBuds 5i συμβάλει στη βελτίωση των κλήσεων, καθώς ενισχύεται από αλγόριθμους νευρωνικών δικτύων τεχνητής νοημοσύνης και διακρίνει τις φωνές από τον θόρυβο του περιβάλλοντος, ώστε να προσφέρει δυνατό και καθαρό ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ένα από τα δυνατά σημεία των FreeBuds 5i είναι η Dual-Device σύνδεση και η υποστήριξη πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων. Τα TWS ακουστικά μπορούν να συνδεθούν με συσκευές που τρέχουν Android, iOS, και Windows. Μετά, μέσω του κέντρου σύνδεσης της εφαρμογής AI Lite μπορούμε να βλέπουμε όλες τις συσκευές στις οποίες έχουμε συνδέσει τα ακουστικά και να εναλλάσσουμε την ακρόαση μεταξύ τους με ένα πάτημα.

HUAWEI FreeBuds 5i Techmaniacs ADV

Επιπλέον, τα HUAWEI FreeBuds 5i μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα σε δύο συσκευές, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, υπολογιστών, tablet, κινητών τηλεφώνων, και άλλων, ενώ έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν αυτόματα και έξυπνα τη σύνδεση από τη μία συσκευή στην άλλη. Για παράδειγμα, αν είναι συνδεδεμένα στον υπολογιστή και δεχθούμε κλήση ενώ βρισκόμαστε σε μία διάσκεψη, τότε απλώς αγγίζουμε το ένα ακουστικό δύο φορές και γίνεται μεταφορά της σύνδεσης από τον υπολογιστή στο κινητό για να απαντήσουμε την κλήση.

Γυμναστική χωρίς μουσική δεν γίνεται. Τα FreeBuds 5i είναι πιστοποιημένα με IP54 για αντοχή στον ιδρώτα. Έτσι, μπορούμε να απολαμβάνουμε τη μουσική μας καθώς κάνουμε γυμναστική, ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, χωρίς να φοβόμαστε μην πάθουν ζημιά από υγρά όπως ιδρώτας ή το νερό της βροχής. Όλα τα παραπάνω θα ήταν άσκοπα χωρίς καλή αυτονομία. Η συνολική διάρκεια μπαταρίας στη θήκη φόρτισης είναι 28 ώρες, ενώ με μόλις 15 λεπτά φόρτιση έχουμε στη διάθεση μας 4 ώρες ακρόασης.

HUAWEI FreeBuds 5i Techmaniacs ADV

Με τα touch control των HUAWEI FreeBuds 5i μπορούμε να εκτελούμε άμεσα πολλές εργασίες. Για την εναλλαγή μεταξύ των λειτουργικών Active Noise Cancellation πατάμε παρατεταμένα το πάνω μέρος του ακουστικού, με διπλό πάτημα πραγματοποιούμε αναπαραγωγή/παύση ήχου ή απάντηση/τερματισμό κλήσης, ενώ αν σύρουμε προς τα κάτω ή πάνω μπορούμε να μειώσουμε ή να αυξήσουμε την ένταση του ήχου. Αυτό όμως που πραγματικά ξεχωρίζει είναι το gesture για τη λήψη selfie, με διπλό πάτησα στα ακουστικά μπορούμε να τραβήξουμε selfie εξ αποστάσεως.

Τα HUAWEI FreeBuds 5i έχουν λειτουργία εύρεσης ακουστικών για να τα εντοπίζουμε γρήγορα, σε περίπτωση που τα ξεχάσουμε κάπου, αναγνωρίζουν πότε τα φοράμε ή τα απομακρύνουμε από τα αυτιά μας για να σταματούν αυτόματα την αναπαραγωγή ήχου ή να μεταφέρουν την κλήση στο κινητό, και έχουν λάβει πιστοποίηση SGS I ως ένα προϊόν υγιές και φιλικό προς το περιβάλλον. Θα τα βρούμε στα μεγαλύτερα δίκτυα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών της χώρας και σε τιμή κάτω των 100€.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.