Ο CEO της Huawei, Richard Yu αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του EV100 forum που διεξήχθη στη Κίνα, ότι το ποσοστό αστοχιών των Huawei smartphones είναι απειροελάχιστο σε σχέση με της Apple, σηματοδοτώντας μια σημαντική στροφή στο σύστημα διαχείρισης ποιότητας της εταιρείας. Όταν ο Yu ανέλαβε ως CEO η κατάσταση ήταν αντίστροφη.

huawei ceo

Οι συνεχείς επενδύσεις της Huawei στην έρευνα και την ανάπτυξη που αποτέλεσαν το 25.1% των ετήσιων εσόδων το 2022, έχουν κάνει την εταιρεία να πετυχαίνει υψηλής ποιότητας standards  στα smartphones και καλύτερη εμπειρία για τους χρήστες. Ο ίδιος ο Yu Chengdong του consumer τμήματος της Huawei επισήμανε ότι η ποιότητα ήταν είναι και θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τη Huawei, πάνω από το κόστος και το κέρδος, με τα Huawei P60 και Mate X3 να αποτελούν εμφανή παραδείγματα αυτής της προσέγγισης.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όταν οι Αμερικανοι δεν μπορούν να συναγωνιστουν με τους Κινέζους βρίσκουν διάφορους λόγους για να τους κάνουν κυρώσεις, για παράδειγμα η Huawei δείχνει πληροφορίες στο κομμουνισμό κόμμα της Κίνας. Όταν η IPhone πριν μερικά χρόνια παρακολουθούσε την Merkel, ήταν απλά ένα λαθος. Και όταν ανάγκασαν τους Γερμανους να εισάγουν ακριβότερα LNG από αυτούς αντί το φθηνότερο ρωσικό αέριο για να μπορέσουν επιτέλους να συναγωνιστουν την γερμανική αυτοκίνητο βιομηχανία, το έκαναν για να μην βοηθούν τον Πουτιν στο πόλεμο. Αυτός είναι ο καθαρός ανταγωνισμός που προσπαθούν να μας πείσουν οτι πρεσβεύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.