Η Huawei δραστηριοποιείται εμπορικά σε πολλούς τομείς, με τα tablets να αποτελούν μια από τις περιοχές στις οποίες εστιάζουν. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2019, προέβησαν στα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Huawei MediaPad M5 Lite, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 299 δολάρια. Και η απορία που αμέσως προκύπτει, είναι πως θα μπορέσει αυτή η πρόταση να διεκδικήσει τους υποψήφιους αγοραστές, όταν η αγορά των tablets ποτέ δεν γνώρισε την άνοδο που ήλπιζαν οι κατασκευαστές και γενικώς το ενδιαφέρον του κόσμου είναι περιορισμένο.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που το Huawei MediaPad M5 Lite κάνει σωστά, είναι πως διαθέτει premium υλικά κατασκευής σε μια προσιτή και σε λογικά πλαίσια τιμή. Όντας ένα 10.1 ιντσών tablet, το καθιστά ως μια ιδανική λύση για την οικογένεια, δηλαδή με άλλα λόγια απευθύνεται σε ευρύ κοινό. Η Huawei μάλιστα, με στόχο να προστατέψει τα παιδιά, προσθέτει ένα Kids Corner portal που επιτρέπει στους γονείς να θέσουν όρια και να ελέγξουν την πρόσβαση των παιδιών σε περιεχόμενο. Μάλιστα, υπάρχουν αισθητήρες ενσωματωμένοι, με τη συσκευή να ειδοποιεί για τις ασφαλείς αποστάσεις τις οποίες πρέπει να τηρούν τα παιδιά για θέαση περιεχομένου.

Δυστυχώς όμως, δεν διαφοροποιείται από αυτά που προσφέρουν άλλα Android tablets. Και ενώ διαθέτει εντυπωσιακό design, οι επιδόσεις του Kirin 659 δεν εντυπωσιάζουν. Αλλά και πάλι, θέλει να αποτελέσει μια βασική πρόταση, ένα entry level μοντέλο.. Στο εσωτερικό της συσκευασίας ο χρήστης θα συναντήσει και ένα stylus και καταφθάνει με Android 8 Oreo.

Αν έχεις Vodafone μην ξεχάσεις να πάρεις εντελώς δωρεάν 2019MB

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.