Εδώ και μέρες έχω στα χέρια μου την Huawei Smart Scale, που έρχεται στα καταστήματα με τιμή €30 μόνο.

Η ζυγαριά προσφέρει πολύ όμορφο σχεδιασμό, όμως η εταιρία δεν έχει μείνει μόνο στην εμφάνιση, αλλά προσφέρει και πιο ουσιαστικές λειτουργίες, που θα μας βοηθήσουμε να μετρήσουμε, αλλά και να παρακολουθήσουμε την σωματική μας κατάσταση.

Κατασκευαστικά έχουμε πολύ καλή ποιότητα, με την ζυγαριά να είναι από πολύ σκληρό πολυκαρβονικό πλαστικό, ενώ το πάνω μέρος της είναι από γυαλί. Στο κάτω μέρος θα βρούμε και την θέση των 4 μπαταριών ΑΑΑ, με τις οποίες λειτουργεί η ζυγαριά.

Τι μπορεί να κάνει όμως να μετρήσει η εν λόγω ζυγαριά; Τι μετρήσεις μπορούμε να πάρουμε από αυτήν, ώστε να βελτιώσουμε την σωματική μας κατάσταση; Τα δεδομένα περιλαμβάνουν:

  • Βαρος
  • Ποσοστό σωματικού λίπους
  • Ποσοστό νερού στο σώμα
  • BMR (μεταβολισμό)
  • Σπλαχνικό λίπος
  • Μυϊκή μάζα
  • Οστική μάζα
  • BMI (Δείκτης μάζας σώματος)
  • Επίπεδα πρωτεΐνης

Τα ποσοστά μέτρησης λίπους είναι κατά προσέγγιση, αφού η ζυγαριά είναι δύο σημείων (πόδια) και όχι τεσσάρων (πόδια και χέρια), που θα βρούμε σε ιατρικό εξοπλισμό. Σε συγκρίσεις που κάναμε με ιατρικό εξοπλισμό, τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά κοντά, οπότε είναι ένα μηχάνημα που μας δίνει αποτελέσματα με μεγάλη ακρίβεια.

Η ζυγαριά έρχεται με μια πολύ εύχρηστη και βολική εφαρμογή, που όμως παρέχει όλες τις πληροφορίες που θέλουμε. Μάλιστα η εφαρμογή φροντίζει να κρατάει όλα τα δεδομένα από την χρήση της, για αρκετά μεγάλη περίοδο, ώστε να μπορούμε να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα των αλλαγών στο σώμα μας.

Κάθε μέτρηση, συνοδεύεται από περιγραφή, ώστε να γνωρίζουμε τι σημαίνει για το σώμα μας. Επίσης μπορούμε να θέσουμε στόχους, ώστε να βλέπουμε κάθε μέρα πόσο πλησιάζουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Huawei Body Fat Scale είναι μια αξιόπιστη συσκευή για τις λειτουργίες που προσφέρει. Με μια πολύ καλή εφαρμογή, πανέμορφο σχεδιασμό και τιμή στα €39, είναι ότι πρέπει για τους χρήστες που θέλουν να παρακολουθούν την σωματική τους κατάσταση και να θέσουν στόχους για το σώμα τους. Σε αυτά τα χρήματα δεν μπορούμε παρά να την λατρέψουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.