Λίγες μέρες έμειναν για την ανακοίνωση του Ascend Mate 7 από την Huawei, το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα στις 4 Σεπτεμβρίου στην IFA. Τις προάλλες εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε φωτογραφίες και είδαμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Σήμερα, το Ascend Mate 7, πόζαρε άλλη μια φορά στον φωτογραφικό φακό.

More-leaked-photos-of-the-Huawei-Ascend-Mate-7.jpg

Tα “κοφτερά” μεταλλικά του bezel στην 6 ιντσών Full HD οθόνη του, μας άφησαν εντυπωσιασμένους. Μια τέτοια οθόνη απαιτεί όμως και την απαραίτητη ενέργεια, έτσι το Ascend Mate 7 διαθέτει μια 4000 mAh μπαταρία. Από θέμα χαρακτηριστικών, έχουμε τον τετραπύρηνο Kirin 920, χρονισμένο στα 1.8GHz που είναι κατασκευασμένος από την ίδια την Huawei και θα διαθέτει 2GB ή 3GB Ram ανάλογα την έκδοση του. Θα έχει 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και θα είναι εξοπλισμένο με μια 13MP πίσω κάμερα και 5mp για μπροστά. Κάτω από την κάμερα του θα έχει επίσης και έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

More-leaked-photos-of-the-Huawei-Ascend-Mate-7-2.jpg

Το Huawei Ascend Mate 7 θα έχει σαν κύριο ανταγωνιστή το Galaxy Note 4, που θα ανακοινωθεί μια μέρα πριν από αυτό. Λέτε να έχει ελπίδα στην αγορά του 2015;

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.