Η Huawei στα πλαίσια της IFA ανακοίνωσε το Huawei Ascend G7. Ανήκει στην κορυφή της μεσαίας κατηγορίας και φαίνεται πολύ ελκυστικό. Ας μπούμε όμως κατευθείαν στο ψητό, εννοώ φυσικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Για αρχή έχουμε μια αρκετά μεγάλη HD οθόνη στις 5.5 ίντσες τεχνολογίας INCELL. Η τεχνολογία αυτή τοποθετεί το digitizer, τους υποδοχείς αφής και την LCD οθόνη σε μια μόνο επίστρωση οθόνης, κάνοντας έτσι την συσκευή εξαιρετικά λεπτή. Έτσι το Huawei έχει πάχος μόλις 7,6 χιλιοστά, δηλαδή ένα χιλιοστό διαφορά από το Samsung Galaxy Note 4 που παρεμπίπτοντος έχουν τα ίδια λεπτά bezels. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως είναι όλο κατασκευασμένο από μέταλλο.

Μέσα από την εκπληκτική κατασκευή του κρύβονται και πολύ καλά χαρακτηριστικά. Το κινητό τρέχει με ένα τετραπύρηνο 64bit Cortex A53 στα 1.2GHz σε συνεργασία με 2GB RAM και 16GB μη επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Ο επεξεργαστής του επίσης έχει υποστήριξη και για 4G LTE δίκτυα.

Η κεντρική κάμερα του Ascend G7 είναι στα 13MP με BSI και διάφραγμα f2.0, όσο για την μπροστινή είναι στα 5MP. Η εφαρμογή της κάμερας διαθέτει αρκετά ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως λειτουργία ταχείας λήψεως, Audio Note και πανοραμική φωτογράφιση και με τις δύο 88 μοιρών ευρυγώνιες κάμερες του.

Η 3000mAh μπαταρία του Ascent G7 είναι μη αποσπώμενη, είναι ικανή όμως να προσφέρει 600 ώρες αναμονής. Η Huawei έχει εφαρμόσει τεχνολογίες εξοικονόμησης μπαταρίας, όπως η έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που επιτρέπει στο τηλέφωνο να λειτουργεί 24 ώρες με 10% μπαταρία.

Τα τελευταία smartphones της Huawei, το Mate 7 και G7, φαίνονται εξαιρετικές συσκευές και περιμένουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε. Η τιμολόγηση στην Ευρώπη για το G7 είναι στα 299 ευρώ.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1LKRcFpXeHU?feature=player_detailpage&w=640&h=360]

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.