Οι πωλήσεις της Apple στη Κίνα κινούνται πτωτικά και η τάση αυτή θα συνεχιστεί και το 2024 σύμφωνα με αναλυτές της Jefferies του Bloomberg. Η σειρά iPhone 15 series είδε για πρώτη φορά υποτονικές πωλήσεις, που είχε ως αποτέλεσμα πτώση της τάξεως του 30% χρόνο με το χρόνο στη Κίνα.

Σε πλήρη αντίθεση κινείται η Huawei, με άκρως εντυπωσιακούς αριθμούς, χάρη στη σειρά Huawei Mate 60 που αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη. Το λανσάρισμα της οικογένειας iPhone 15 έλαβε χώρα δυο εβδομάδες μόλις μετά την ανακοίνωση έκπληξη του Huawei Mate 60 Pro. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι ο πατριωτισμός των καταναλωτών συνέβαλλε στην επιτυχία που γνωρίζει η εταιρεία.

Υπολογίζεται ότι περίπου 35 εκατομμύρια συσκευές έχει διαθέσει η Huawei, που θα ήταν ακόμη υψηλότερες αν δεν υπήρχαν προβλήματα με τους προμηθευτές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.