Η Huawei ανακοίνωσε τα πλάνα της για την αναβάθμιση των συσκευών της σε Android 7.0 Nougat. Σύμφωνα με την εταιρία, το EMUI 5.0, που θα βασίζεται σε Nougat, θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Σύμφωνα με την Huawei, οι συσκευές που θα λάβουν πρώτες την αναβάθμιση είναι τα Huawei Mate 8 και το P9. Θα ακολουθήσουν τα P9 Plus, P9 Lite, nova και nova Plus.

huawei

Η Huawei υποστηρίζει πως το EMUI 5.0 θα είναι πιο αποδοτικό, πιο ασφαλές και πιο φιλικό στον χρήστη. Συγκεκριμένα αναφέρει πως μειώνει τον αριθμό των βημάτων που χρειάζονται για να γίνει μια διαδικασία. Στο δελτίο Τύπου μάλιστα αναφέρει πως “ο χρήστης μπορεί να φτάσει στο 90% των λειτουργιών του συστήματος σε μόλις 2-3 κλικς”.

Στα πολύ θετικά είναι η επιλογή για επιστροφή του App Drawer, ενώ θα έχουμε και διαφορετικά προφίλ στις συσκευές μας, ώστε να ξεχωρίζουμε την προσωπική από την επαγγελματική μας ζωή. Τα δύο προφίλ θα έχουν την δυνατότητα να τρέχουν παράλληλα στην ίδια συσκευή.

Αν βιάζεστε να δείτε την νέα έκδοση του λειτουργικού και έχετε Huawei P9, P9 Plus, P9 Lite ή Mate 8, θα μπορέσετε να το λάβετε νωρίτερα, αν δηλώσετε ενδιαφέρον για beta testing στην εταιρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.